Trægrundering udendørs V

Fås i flere størrelser.
Varenummer: 196010
Vægt: 1.44
Midun Trægrunder til udendørs brug er en vandbaseret alkydoliegrunder til grundbehandling af træ udendørs
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
1-3 hverdage
Click & Collect
Fra
(9595kr/l)
95 95 kr /stk
stk
Trægrundering udendørs V
Midun Trægrunder til udendørs brug er en vandbaseret alkydoliegrunder til grundbehandling af træ udendørs. Den beskytter træfacaden mod fugtoptagelse, har god dækkeevne og giver et godt vedhæftningsunderlag til Midun Facademalinger.
Forbrug: 4-8 m2 afhængig af, hvor ru overfladen er
Kan overmales efter 24 timer

Smarte maletips: grundbehandling med grunder

Start altid med at læse vejledningen på emballagen, og husk at være omhyggelig fra begyndelsen. Godt værktøj og en god klargøring lægger grunden til et vellykket maleresultat.
Lufttemperatur og overfladetemperatur er vigtig for slutresultatet, og ved brug af Trægrunder til udendørs brug skal temperaturen være mindst 8 grader. Skarpe hjørner og kanter bør gøres mindre skarpe inden maling. Hårde og glatte overflader skal slibes med sandpapir. Sørg for at skrabe/børste eventuel løs maling og gråt, porøst træ af. Børst derefter alle overflader rene for snavs og støv.


Husk ikke at male i direkte sol eller på solvarme overflader. Mal heller ikke, hvis der er risiko for regn inden for de næste 24 timer eller dug inden for 1-2 timer, efter at du har malet færdig. Påfør med jævne bevægelser én gang med en pensel eller rulle, og vær særlig omhyggelig med at grunde endetræet. Misfarvning fra knaster kan undgås med en ekstra gang grunder direkte på knasterne. Lad overfladen tørre grundigt, inden du maler med Midun Dækmaling.

Efter maling

Tør pensler og værktøj grundigt af før rengøring med vand. Luk emballagen efter brug.

Pas på naturen

Hæld ikke lak og maling i afløbet. Det komplicerer rensningsprocessen i renseanlægget. Aflever overskydende maling, lak, grunder, tom emballage og opløsningsmiddel på miljøstationen/genbrugsstationen i din kommune.
Marking
EU
Danger information
H208
Kan forårsage en allergisk reaktion.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 196010
Mærke Midun