Lyssystem

Hos Byggmax finder du lyssystemer, som du nemt kan bruge til den komplette belysning af din have. Lamperne i lyssystemet giver dig mulighed for at tilslutte og udvide det efter behov

 

Lyssystem i din have 

Med et lyssystem fra Byggmax kan du nemt tilslutte forskellige typer lamper og få den perfekte belysning i din have. På hver pakke er det angivet, hvor mange watt du kan bruge i alt. På denne måde ved du, hvilken transformer der passer til netop dit lyssystem. Hos os finder du også tilbehør som forlængerledninger og 3-vejs koblinger, der nemt kan fordele strømmen i forskellige retninger. 

Vores dæklyssystem fra Bolthi giver dig tilbagetrækkelige LED-spots, der er velegnede til brug på terrasser, trædæk, broer eller brolagte indkørsler. Du behøver ikke være bekymret for, at de går i stykker, når du ved et uheld træder på dem, da de er lavet til at modstå store belastninger. 

 

Køb billige lyssystemer hos Byggmax

Hos Byggmax kan du altid finde mange prisvenlige lyssystemer. Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik eller gå til byggmax.se for at se hele vores sortiment af lyssystemer.

Filtre

5 Resultater

Sorter efter
LightsOn
999  kr
LightsOn
449  kr
IP44
149  kr
Sort, IP44
199  kr
Hvid, IP44
199  kr