Vægflise Istria

Varenummer: 061201
Pyntesten af syntetisk gips giver dig hurtigt en elegant og sober sandfarvet "stenvæg" indendørs.
Læs mere
stk
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Vægflise Istria

Pyntesten af syntetisk gips giver dig hurtigt en elegant og sober sandfarvet "stenvæg" indendørs. Pyntestenpladerne skaber et rustikt og hyggeligt miljø. Montering og bearbejdning er let at klare med simpelt håndværktøj såsom træsav eller nedstryger. Pyntestenen placeres, ligesom fliser, mest sikkert på en overflade, der ikke giver sig, som fx beton, letbeton, teglsten, mursten, lette klinkerblokke eller gipsplader. Pyntestenen limes på underlaget med færdigblandet fix. Vi anbefaler 06306 Færdigblandet fix, som også muliggør montering af pyntestenen på træbaserede plader såsom OSB-plader.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fastgør en lige liste til væggen i højde med anden række nedefra.  Juster vha. vaterpas, så listen sidder vandret.

Placer pyntesten langs listen. Påfør klæbemidlet på underlaget. Træk med en tandspartel for at få den rigtige mængde fix. Tryk pladen på plads. Fjern derefter overskydende fix. Fortsæt med næste række pyntesten. Fjern listen, og læg til sidst den nederste række af sten. Lad væggen tørre i to døgn. Pyntestenen skal ikke fuges men er klar som den er.

Tænk på

Lad flere pakker være åbne, og udvælg forskellige pakker gradvist for at få farverne jævnt blandet. Husk, at klæbemidlet fylder lidt. Pyntestenen er 12-24 mm tyk, men regn med, at den færdige plade med fix er 27-30 mm. Pyntestenene leveres i forskellige størrelser
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 061201