Trykimprægneret Fyr 28x45 NTR AB

Fyr
Varenummer: 08728045
Byggmax-tømmer kommer i faldende længder mellem 2,70-5,40 m med 30 cm mellemrum. Besøg din Byggmax-butik for at se, hvilke længder der er på lager.
Læs mere
m
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Trykimprægneret Fyr 28x45 NTR AB

Trykimprægneret hegnsstolpe i målene 28 x 45 mm. Stolpen kan bruges til at bygge trendy espalierer og læhegn på din terrasse. 

Anbefalet skrue: Rustfri A2 4,2x55mm (artikel 24445) eller Overfladebehandlet C4, 4,2x55 mm (artikel 24465).

Garanti giver tryghed

Når du vælger NTR-klassificeret træ, har du altid 20 års rådbeskyttelsesgaranti! Garantien beløber sig til maks. 100.000 SEK for hver enkelt kunde og garantiperiode og forudsætter, at du gemmer kvitteringen og garantibeviset. Garantien gælder for privat brug i hele Sverige og giver omlevering af angrebet træ. Garantien omfatter træbeskyttelsesklasserne NTR A og NTR AB.

NTR A = Træ til brug i jord og i kontakt med ferskvand.
NTR AB = Træ til brug over jorden.

Genanvendelse

Det er ved lov forbudt som privatperson at brænde rester af og udtjent trykimprægneret træ. Træet indeholder kobber og skal afleveres på kommunens genbrugsstation. De brænder træet i forbrændingsanlæg, hvor det er muligt at genanvende kobberet fra asken.

Returnering

Du kan desværre ikke bytte eller returnere træ. Træ omfatter fx også lister, fyrretræsgulve og paneler. Årsagen er, at træ er et levende materiale, der er fugtfølsomt og kan ødelægges ved f.eks. åbnet emballage eller forkert opbevaring.
Læs mere