Dørtilbehør

Nogle gange bliver tingene ikke helt, som man havde forestillet sig. Måske går døren for langt op? Løs problemet med dørtilbehør fra Byggmax.

 

Detaljerne er vigtige

Kan du godt bruge lige lidt ekstra ved din dør? Nogle gange er det ikke de store ting, der er afgørende, men de små detaljer. Som en dørlukker til den dør, folk altid lader stå åben. Hvis du monterer sådan en, behøver du ikke mere bekymre dig om åbne døre. Hos Byggmax kan du finde et stort udvalg af dørtilbehør. Fra dørstoppere til låse til både inder- og yderdøre, så både du og din familie kan føles sig trygge. Måske en ny ringklokke, så I rent faktisk kan høre, at der kommer besøg? Eller hvorfor ikke en dørhammer i messing i stedet, så døren får en ekstra lille fin detalje?

 

Nemt at klare selv

Med dørtilbehør fra Byggmax kan du selv klare de sidste småting. Og selvom du har fået håndværkere til at montere den nye dør og vinduer, er det den slags småting, du nemt selv kan ordne. Selv de mest uerfarne kan finde ud af at montere en dørstopper, og med vores detaljerede instruktioner ved hånden kan du sagtens give dig i kast med at montere en ny lås på både yder- og inderdør. En ny lås i yderdøren kan være en billig forsikring, når du har investeret i et nyt hjem. Hvis du udskifter låsen på yderdøren, kan du være helt sikker på, at det kun er dig og din familie, der har nøglerne til huset.

 

Alt det dørtilbehør du har brug for hos Byggmax

Snart færdig med at renovere? Har du brug for at få lagt sidste hånd på værket? Du kan finde alt det dørtilbehør, du har brug for, her på hjemmesiden.

Filtre

204 Resultater

Sorter efter
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 135  kr
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 35 85  kr
Habo
73 95  kr
Habo
63 95  kr
Millarco
195 30  kr
Habo
49 95  kr
Habo
49 95  kr
Habo
44 95  kr
Habo
34 95  kr
Habo
23 95  kr
Habo
119  kr
Habo
35 49  kr
Habo
Fås i flere bredder
Fra 4 229  kr
Habo
99 95  kr
Habo
44 95  kr
Millarco
111 30  kr
Millarco
90 30  kr
Habo
49 95  kr
Habo
54 95  kr