Hærdet trægulv

Her finder du elegante og klassiske hærdede trægulve, der passer ind i ethvert rum. Skab en skøn træfølelse med naturens variation, der giver uendelige muligheder for at skabe smukke gulve. Vælger du hærdet egetræsgulv, lyst hærdet gulv eller mørkt hærdet gulv? Hvilken karakter vil du have på dit værelse?

Hvordan man lægger hærdet trægulv?

Her finder du hærdede gulv, der er klikbare. Dette kliksystem er let at lægge, og det minimerer også projekttiden. Gulve fra Bjelin installeres frit og flyder oven på undergulvet uden behov for sømning eller limning.

Hvordan plejer man hærdet træ?

Hærdet gulv kan lægges i stort set ethvert rum i et hjem, hvor det udsættes for normal slitage. Gulvet er ikke egnet til fugtige rum såsom badeværelse eller vaskerum. Læs og følg instruktionerne vedrørende vedligeholdelse af dit specifikke gulv. Brug beskyttelsesmåtter og møbelpoter. Se under vores gulvplejekategori, hvor vi giver tip og råd. Her kan du også finde alle de produkter, du skal bruge til at beskytte dit gulv i fremtiden.

Køb hærdet trægulv hos Byggmax

Du er velkommen til at tage et nærme kig på vores udvalg af trægulve, som du nemt kan købe hos Byggmax. Kig ind i din nærmeste Byggmax-butik, eller tjek her online for at se de forskellige trægulve af hærdet træ, som vi kan tilbyde.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.