Infravarmer

Infravarmere og terrassevarmere fra Byggmax – altid hurtige, nemme og til den bedste pris. Vi har en bred vifte af forskellige typer, der matcher netop dine behov. Gå på opdagelse blandt hængende infravarme, stående infravarmere, infravarmere med fod, infravarme med fjernbetjening og meget mere.

 

Terrassevarmer - forlæng sommeren med infravarme

Her i Norden kan varme dage hurtigt skifte til kølige eller endda kolde aftener og nætter, selv midt i den skønneste sommer. I stedet for at afslutte aftenen på grund af kulden, kan man installere infravarmere fra Byggmax. Det er ikke kun aftenerne, der bliver længere, men hele sæsonen i haven, terrassen eller altanen. Og hvis du har en dejlig have, hvorfor så ikke få mest muligt ud af det så længe som muligt med en terrassevarmer?

 

Vælg den rigtige infravarmer

For at du kan få mest muligt ud af din infravarmer, er det vigtigt, at du ved præcis, hvor du vil placere din varmelegeme. Skal varmeapparatet beskyttes mod regn under et tag, eller skal det kunne modstå lidt regn og fugt? Skal det monteres ét sted, eller skal det være mobilt? Vi har alle disse varianter i vores sortiment.

Tænk også på, hvor meget varme du synes, den skal sprede. Hvis du vælger en lofthængt, hængende infravarmer, vil den kun sprede varmen ovenfra. Vi har også varianter, der spreder varmen nedefra og fra siderne. Se efter, hvor stikkontakterne sidder, så du kan placere en infravarmer tæt på dem, eller køb forlængerledninger.

 

Hvordan fungerer infravarme?

Varmen i en infravarmer genereres af harmløs elektromagnetisk stråling, der skaber varme. Infravarmere kører på elektricitet, men er energieffektive og sikre. De fleste varianter slukker af sig selv, hvis de bliver overophedede. Vi har også varmeapparater, der bruger flaskegas. I modsætning til infravarmere anvender de flaskegas til at generere varmen. Gasvarmere, der kører på flaskegas, kan bedre flyttes end infravarmere, der kører på el. De skal dog drives med flaskegas og kan løbe tør.

 

Køb billige infravarmere hos Byggmax

Forlæng udendørssæsonen ved hjælp af sikre og billige infravarmere. Infravarmere til terrassen fås hos Byggmax.

Læs mere
Filtre

7 Resultater

Sorter efter
Hortus
Aluminium
595  kr
Hortus
Aluminium og rustfrit stål
1 369  kr
Hortus
Hængende model med skærm Ø 60 cm, inkl. fjernbetjening, infrarød, rækkevidde: 4-5 m²
1 499  kr
Hortus
Sortlakeret aluminium, stål og plast
795  kr
Bluegaz
Rustfri gasvarmeovn 4,2 kW, Bluegaz
2 525  kr
Opranic
Fås i flere varianter.
Bluegaz
82 x 225 cm
5 179  kr