Slangetromler

Med en slangerulle fra Byggmax kan du nemt holde orden og styr på haven. Haveslangerullen bruges til at opbevare slangen på en enkel og kompakt måde. Vi har et stort udvalg af forskellige typer slangeruller. Vælg mellem slangerulle til væg, der er skruet fast på væggen eller mobile slangevogne, som du nemt kan flytte med. Vandslangerullerne har forskellige rækkevidder, men du kan tilslutte den med en separat slange for at få en endnu længere rækkevidde.

Opbevar haveslangen i en vandslangerulle

I sommermånederne kan du opbevare vandslangerullen udendørs, og så kan slangen enten opbevares i slangerullen eller trækkes ud på græsplænen. Men når vinteren og kulden kommer, anbefaler vi, at du opbevarer den indendørs, ellers er der stor risiko for, at den fryser i stykker.

Hvordan monteres slangerullen?

For at forbinde slangerullen skal du have adgang til vand. Hvis slangerullen er tilpasset til at blive monteret på en væg, er det nemmest, hvis du monterer beslag i nærheden af vandudtaget. Tilslut forbindelsesslangen til vandudtaget og den passende hanekobling. Du kan nemt frakoble hele slangerullen og opbevare den indendørs om vinteren.

Billige slangeruller hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik, eller gå online for at se hele vores sortiment af slanger og slangeruller.

Filtre

8 Resultater

Sorter efter
Gardena
RollUp
1 149  kr
Fås i flere varianter
Fra 1 610  kr
Rimac
1 610  kr
Rimac
1 855  kr