Andre byggesæt

Vil du bygge et udedas, en pavillon, et brændeskur, en grillhytte eller et hønsehus? Her finder du andre sæt fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Ville det ikke være dejligt at have sin egen pavillon på sin grund? Et afskærmet sted midt i det grønne, hvor du kan slappe af eller tilbringe tid sammen med familien. Hvis du hører til dem, der gerne vil drage fordel af den kolde tid på året, vil vi anbefale en grillhytte, der er varm om vinteren og perfekt til skønne grillaftener om sommeren.

 

Skab nye rum på grunden

Andre byggesæt er en produktkategori, hvor du finder alt lige fra traditionelle udedas og praktiske brændeskure til luksuriøse pavilloner, der virkelig giver dig mulighed for at nyde livet som husejer. Med et byggesæt kan du være sikker på et godt resultat. Du slipper for spild, og du får alt, hvad du skal bruge, i en og samme leverance. Opsætning og samling er meget lettere, end mange måske tror. Selvom du vælger et byggesæt, har du stor indflydelse på udseendet og kan male i en farve, der passer til de andre bygninger på grunden.

 

En god investering

Det føles dejligt at opføre en bygning på egen hånd, som gør, at du kan udnytte din grund bedre. Hytter, gæstehuse, udhuse og vores andre byggesæt er omhyggeligt designet, så selv folk, der slet ikke har nogen tømrererfaring, skal kunne samle dem så let som muligt. Behandl bygningens træ med en beskyttende olie, og tilpas jorden og fundamentet til de vejrforhold, man kan forvente på stedet. Dermed har du foretaget en investering, der har øget værdien af din ejendom, mens du samtidig selv får glæde af din nye bygning.

 

Køb byggesæt fra Byggmax

Andre byggesæt er en kategori med praktiske huse, som alle kan bygge. Vi er glade for at kunne tilbyde disse populære produkter til virkelig gode priser.

Læs mere
Filtre

3 Resultater

Sorter efter
Gop
Fås i flere farver.
Fra 22 715  kr
Gop
Fås i flere farver.
Fra 17 749  kr
Gop
1 429  kr