Fjernstyret og selvlærende

Køb fjernstyrede og selvlærende produkter hos Byggmax til en god pris. Anskaf dig fjernstyrede og selvlærende produkter, der gør, at du får et næsten fuldautomatisk hjem, styret fra din smartphone.

 

Anskaf et smart hjem

Er du en af dem, der tager på arbejde og hele dagen overvejer, om du mon fik slukket for lyset og trukket ledningerne til alle de farlige apparater ud? Der er nu en løsning på din dårlige hukommelse, idet du ganske enkelt kan få automatiseret dit hjem. Køb produkterne hos Byggmax, og udstyr dit hjem med et fjernstyret system, som du nemt kan bruge til at styre apparaterne og tænde for lyset med - bare via din telefon. Det fjernstyrede system tænder og slukker dit lys og kan også styre dine apparater. Du behøver aldrig mere overveje, om du fik slukket helt for strygejernet, eller om kaffemaskinen stadig er tændt. Med det fjernstyrede system får du ro i sindet.

 

Nemt at installere

For at få det perfekte, smarte hjem, du længe har gået og overvejet, har du ikke brug for en fagmand. Du kan selv installere produkterne, eftersom der medfølger en brugsanvisning, og med den i hånden kan du i løbet af 45 minutter være klar til selv at afprøve det nye fjernstyrede system. Systemet kan ikke kun styres fra din telefon. Når du er hjemme, kan du også bruge en fjernbetjening. Med den får du kontrol over lyset og de apparater, som du selv ønsker, skal styres af systemet. Byggmax har både et startsæt og selvlærende tænd-/slukstik, som sikrer, at du får et godt og velfungerende system.

 

Bliv automatiseret med fjernstyrede og selvlærende produkter fra Byggmax

Et fjernstyret hjem lyder som noget fra fremtiden, men med de fjernstyrede og selvlærende produkter fra Byggmax, bliver det virkelighed for dig.

Læs mere
Filtre

7 Resultater

Sorter efter
GP
DØR- OG VINDUESKONTAKT NOTE
249  kr
GP
STRØMAFBRYDER NOTE HOUSEGARD
249  kr
GP
TRÅDLØS OPLADNINGSPUDE 10 W-GP
179  kr
GP
TEMPERATURALARM NOTE SMART HOUSEGARD
279  kr
Housegard
BEVÆGELSESDETEKTOR NOTE SMART
255  kr
GP
VANDLÆKAGEALARM NOTE SMART HOUSEGARD
249  kr
GP
TRÅDLØS OPLADNINGSPUDE 15 W GP
329  kr