Køkken og husholdning

Her finder du husholdningsartikler til alt fra køkken til bryggers. Kig rundt i vores kategorier og find det, du leder efter. Vi har både primære husholdningsmaskiner, hvidevarer, elektronik, senge og meget mere, som et hjem har brug for.  Køkkenet er som regel det sted, hvor vi samles i vores boliger, og det kaldes ofte for hjemmets hjerte. Det fortjener selvfølgelig særlig omtanke. Det behøver ikke at være svært at renovere køkkenet, så det bliver nøjagtigt, som du vil have det. Med hjælp fra Byggmax finder du det, du har brug for.

 

Husholdningsprodukter til dit nye køkken

Her hos Byggmax finder du alt det, der skal til, for at du kan renovere dit køkken. Et nyt gulv løfter rummet og gør meget for et ikke helt nyt køkken. Vi har gulvene i alt fra praktisk og stilrent laminat til smukt olieret eg. Har du brug for at udskifte dine hårde hvidevarer eller komfur/emhætte, så tjek de forskellige modeller, du kan få til en god pris hos os. En ny vask kan gøre dit køkken mere praktisk, og et nyt køkkenarmatur kan være prikken over i'et. Alle gør-det-selv-folk har brug for ordentligt værktøj af god kvalitet for at kunne gøre et godt stykke arbejde. Vi har elværktøj, som gør dit arbejde lettere, for eksempel varmluftspistoler og mørtelblandere, for blot at nævne et par eksempler.

 

En stor forskel i hjemmet

Det behøver ikke at være svært at lave sit køkken om. Her hos Byggmax har vi løsninger til både uerfarne gør-det-selv-folk og ægte fagfolk. Til den lille husstand har vi minikøkkener, og du kan vælge fra et stort sortiment, når det gælder køkkenskabe og køkkenlåger. I vores hvidevareafdeling finder du et nyt køleskab til en god pris og masser af husholdningsmaskiner til at lette gøremålene. Hvis du ønsker en vaskemaskine i din lejlighed, selvom du bor småt, tilbyder vi mindre, topbetjente varianter, som kan passe ind i det lille badeværelse. Den medfølgende vejledning gør maskinen nem at installere.

 

Gør dine daglige gøremål lettere

Rengøring og vask skal helst foregå så nemt som muligt, og hvis du har godt udstyr, er det faktisk meget lettere at styre køkken- og rengøringsaktiviteterne. Ja, det kan endda blive helt sjovt! Vi har både robotstøvsugere og centralstøvsugere samt støvsugertilbehør som støvsugerposer til at lette din rengøring. Det er også en god ide at gøre tøjvask til en behagelig opgave, og du kan vælge mellem tørretumblere og tørreskabe i vores sortiment. Eller begge dele! Og når du nu er i gang med en opdatering, så benyt lejligheden til også at skifte dine gamle skuffegreb. Vi har et væld af håndtag og beslag i vores sortiment.

 

Opdag, hvor nemt du kan renovere dit hjem

Hos Byggmax finder du interiør til gode priser og byggematerialer til køkken og husholdning. Det behøver ikke være svært at give dit køkken eller hjem et brush-up. Hos os finder du det, der gør det nemt og sjovt at gøre det selv.

Læs mere
Filtre

72 Resultater

Sorter efter
Borup
Kan anvendes til mange forskellige typer rengøring
34 95  kr
Einhell
Ø150 x 135 mm
159  kr
Borup
Bruges til afkalkning og till rengøring
18 55  kr
Einhell
5st 25l
139  kr
Borup
Effektivt rengøringsmidde
19 95  kr
Einhell
5st 20l
129  kr
Borup
Denatureret husholdningssprit
29 95  kr
Einhell
5st
89 95  kr
Borup
Afsaltet vand
8 15  kr
Borup
Opløser propper i afløb
28 95  kr
Borup
Afsaltet vand
59 95  kr
Borup
Stærkt koncentreret specialrensemiddel
15 95  kr
Einhell
5st 30l
149  kr
Ventus
Indikator til visning af nedbør, indendørs-/udendørstemperatur med tendensindikator
395  kr
Borup
Denatureret husholdningssprit
15 95  kr
Borup
Bruges til affedtning og pletfjerning
12 95  kr
Borup
Bruges til afkalkning og till rengøring
74 95  kr
Grohe
Lav og svingbar tud
575  kr
Plast, 20x20x20 cm
149  kr
Borup
Bruges til affedtning og pletfjerning
30 55  kr
Borup
Lugtfri
28 55  kr
Borup
Blegning af træ, rensning af aluminium og glasfiber
24 95  kr
Einhell
Mål: Ø150 x 155 mm
149  kr
Grohe
Med svingtud
999  kr