Hvidevarer

Hvidevarer, som køleskabe og vaskemaskiner er ofte blandt de dyrest indkøb, og derfor er det vigtigt at finde kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Det gør du hos Byggmax

 

Hvidevarer forbedrer hverdagen

Kvaliteten af dit køkkenudstyr er afgørende for, hvor fleksibelt og hygiejnisk det er at tilberede og opbevare fødevarer hjemme hos dig. En emhætte leder madosen væk, opvaskemaskinen sparer dig meget tid, og en moderne kogeplade sparer meget tid i madlavningen. Med gode hvidevarer fungerer hverdagen simpelthen lidt bedre. Mange betaler elektrikere for at installere unødigt dyre husholdningsapparater. Handler du hos Byggmax, får du penge til overs, og vi kan også være behjælpelige, hvis du har brug for råd til, hvordan du selv installerer de produkter, du køber. Hvis du har brug for at trække nye rør eller elektriske ledninger, kan vi hjælpe også hjælpe dig med det gennem vores egne fagfolk.

 

Invester i hvidevarer

Mange opgraderer deres bolig med helt nye husholdningsapparater inden et salg, fordi det har vist sig, at man som regel får sine penge tilbage i form af en højere pris på ejendommen. Hvidevarer kan også være en investering i den forstand, at de sparer elektricitet. Tørretumblere og køleskabe er blandt hjemmets største elslugere, og skifter man til produkter, der er miljøklassificerede, handler det om ganske store beløb i form af reducerede elregninger. Fælles for vores produkter i denne kategori er, at de kan give nye muligheder i hverdagen. Med en større fryser kan du for eksempel udnytte fødevarerne bedre, og med et tørreskab tørrer tøjet hurtigt.

 

Køb flotte hvidevarer hos Byggmax

Hvidevarer fra Byggmax skal være prisvenlige og nemme at installere. Hos os har du råd til at realisere drømmen om et mere effektivt hjem.

Læs mere
Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Severin
Fås i flere farver.
Fra 7 189  kr
Tollco
56x60 cm til opvaskemaskine, gennemsigtig
149  kr
Severin
Fås i flere farver.
Fra 4 489  kr
Severin
520x510x870 mm
3 899  kr
Severin
460x515x530 mm
2 489  kr