Rengøringsudstyr

Hos Byggmax finder du de fleste former for rengøringsudstyr til en god pris. Vi har støvsugere, damprensere, produkter til vinduesvask og alle andre rengøringsartikler, du måtte have brug for.

 

Rent hus med Byggmax

Rengøring ses desværre ofte som et nødvendigt onde. Men med de rigtige rengøringsmidler bliver din rengøring straks lettere! Vi har et stort sortiment af rengøringsudstyr, så du kan finde lige det, du har brug for til dit hjem. For eksempel har vi en række industristøvsugere, der gør arbejdet nemt for dig. Med en industristøvsuger kan du rydde op selv efter alvorlig tilsmudsning. Flere af vores industristøvsugere kan suge både vand og tørt snavs op, hvilket gør dem ekstra tiltrængte for alle gør-det-selv folk. Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at rengøre overalt derhjemme og derfor have rengøringsting til biler, tæpper, haver og selvfølgelig til de fleste indendørs materialer. Rengøring skal være noget, du løser i en håndevending.

 

Rengøring er let udført

Hver krog i hjemmet skal rengøres fra tid til anden. Rigtig godt rengøringsudstyr til hjemmet gør rengøringen særlig nem. Du er velkommen til at tage et kig på vores produkter til rengøring af køkkener og boligen. Bare køkken er et af de rum i huset, der skal rengøres oftest og mest grundigt. Med en dampvask bliver jobbet straks lettere! Vores damprensere bruges med fordel til fliserens samt rengøring af vandhaner, kogeplader og emhætter. Alle vores produkter leveres med tydelige instruktioner, så dit rengøringsprojekt er et let match! Husk også at købe tilbehør til dine nye rengøringsmidler. Vi har flere typer handsker, mopper og spande, så du nemt kan fikse enhver form for rengøring.

 

Køb billigt rengøringsudstyr hos Byggmax

Køb dit rengøringsudstyr hos Byggmax. Vi har meget prisvenlige produkter, der vil gøre hverdagen lettere for dig! Glem alt om kedelig rengøring, med de rigtige ting, går arbejdet som en leg.

Læs mere
Filtre

39 Resultater

Sorter efter
Borup
Bruges til affedtning og pletfjerning
36 95  kr
Borup
Stærkt koncentreret specialrensemiddel
15 95  kr
Borup
Opløser propper i afløb
28 95  kr
Borup
Afsaltet vand
8 15  kr
Borup
Blegning af træ, rensning af aluminium og glasfiber
24 95  kr
Borup
Lugtfri
28 25  kr
Borup
Effektivt rengøringsmidde
19 75  kr
Borup
Denatureret husholdningssprit
15 95  kr
Borup
Bruges til afkalkning og till rengøring
84 95  kr
Borup
Bruges til afkalkning og till rengøring
18 45  kr
Borup
Kan anvendes til mange forskellige typer rengøring
35 45  kr
Borup
Denatureret husholdningssprit
29 95  kr
Einhell
1x18V
1 049  kr
Borup
Bruges til affedtning og pletfjerning
18 95  kr
Einhell
Mål: Ø150 x 155 mm
149  kr
CleanXpert
1 l
169  kr
Einhell
18V
379  kr
Severin
1 099  kr
Borup
Bruges som slibe- og poleremiddel til glas, tin og aluminium
38 95  kr
Einhell
5st
89 95  kr
Einhell
Sort, Rød, 1500, kW
799  kr
Einhell
5st 20l
129  kr
Einhell
1200W
1 499  kr
Einhell
5st 30l
149  kr