Laminatgulv Eg 1-stav Trend 7 mm

Varenummer: 13652
Et trendy laminatgulv i lyst egetræ, der er nemt at lægge. Gulvet er slidstærkt og har AC-klasse 3, hvilket gør det tilstrækkelig holdbart til f.eks. entré, legerum og køkken.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Laminatgulv Eg 1-stav Trend 7 mm

Trend er et flot laminatgulv i lyst egetræ, som giver rummet et trendy udseende. Gulvet er i plankeformat, hvilket giver et mere ensartet og eksklusivt udtryk. Laminatgulv Trend er nemt at lægge og har en kerne af miljøvenlig HDF og en lav konstruktionshøjde på 7 mm, hvilket gør det særlig velegnet ved renovering.

Udholdenhedsklasse

Laminatgulvet har AC-klasse 3, hvilket gør det tilstrækkeligt slidstærkt til rum med meget slitage, f.eks. entré, legerum og køkken. AC står for Abrasion Class, som bruges af europæiske producenter til at klassificere laminatgulve efter anvendelsesområde. Værdien er baseret på gulvets modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, slag, pletter og varme.

Hurtig gulvlægning med kliksystem

Klikgulvet er hurtigt at lægge, og det er nemt at gøre selv. Du lægger blot rillerne i gulvbrædderne mod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på et eksisterende gulv og kræver ikke limning. Det anbefales at bruge et gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.

Garanti: 20 år i boligmiljøer, 2 år i offentlige miljøer.
Læs mere
Mærke MyFloor
Leverandørens artikelnummer 13652