Laminatgulv Eg 2-stav Hvidlaseret Trend 8 mm

8x194x1286 mm, AC3/31, 2,00 m2/pk
Varenummer: 13778
Flot og prisbilligt laminatgulv i hvidlaseret eg. Gulvet er 8 mm tykt og slidstærkt. Takket være installationssystemet Megaloc er gulvet meget nemt at lægge.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Se saldo i andre butikker
Prisen kan variere fra butik til butik.
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Laminatgulv Eg 2-stav Hvidlaseret Trend 8 mm

Eg Trend 2-stavs er et prisbilligt laminatgulv i hvidlaseret eg, som giver et lyt og varmt indtryk. Gulvet er 8 mm tykt og meget nemt at lægge takket være Megaloc. Lim er ikke nødvendigt. Gulvet er nemt at holde rent, og et lyst gulv får desuden rummet til at se støre ud.

Udholdenhedsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, hvilket gør det meget modstandsdygtigt over for slitage i husets mest trafikerede rum og i offentlige rum med middel trafik såsom mindre butikker og restauranter. AC står for Abrasion Class, som bruges af europæiske producenter til at klassificere laminatgulve efter anvendelsesområde. Værdien er baseret på gulvets modstandsdygtighed over for blandt andet slitage, slag, pletter og varme.

Hurtigere gulvlægning med Megaloc

Laminatgulv Eg Old Light er meget nemt at lægge takket være installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det op til tre gange hurtigere at lægge gulvet sammenlignet med et traditionelt kliksystem. Gulvbrædderne har en fleksibel låsefunktion, der også yder beskyttelse mod fugtindtrængning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under gulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer 13778
Garantiperiode 15 år
Mærke Classen