Laminatgulv Eg Grigio XXL

Varenummer: 651569
Grigio XXL er et fint laminatgulv af høj kvalitet med over to meter lange og ekstra brede planker. Gulvet er med elementer i gråtoner, der giver rummet en varm og behagelig følelse.Bræddernes store format betyder, at gulvlægningen er hurtigere og lettere. Det store format giver også dit rum et eksklusivt og ensartet udtryk.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Dette produkt kan kun købes online
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Laminatgulv Eg Grigio XXL

Laminatgulv Grigio XXL er et fint laminatgulv af høj kvalitet med over to meter lange og ekstra brede planker. Gulvet er lavet af imiteret egetræ med elementer i gråtoner, der giver rummet en varm og behagelig følelse. Bræddernes store format betyder, at gulvlægningen er hurtigere og lettere, hvilket kan være en fordel, hvis du f.eks. Lægger et gulv i et større rum. Det store format giver også dit rum et eksklusivt og ensartet udtryk. Et højkvalitetsgulv med en slidstærk poleret finish og fasede kanter. Overflade med polerede årer, der giver en dejlig følelse at gå på.
Gulvbræddernes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm Garanti: 15 år
Slidklasse
Gulvet har AC-klassificering 4 hvilket gør det meget holdbart overfor slitage i husets mest velbesøgte rum såvel som middeltrafikerede offentlige lokaler, eksempelvis butikker og restauranter.<

Hurtigere gulvlæggning med Megaloc
Laminatgulvet er meget enkelt at installere takket være installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det op til tre gange hurtigere at installere gulvet sammenlignet med et traditionelt Kliksystem. Gulvbrædderne har en praktisk låsefunktion som også giver beskyttelse imod fugtgennemtrængning.
Gulvvarme
Gulvvarme kan lægges under gulvet, både el- og vand-gulvvarme. Varmen under gulvet varmer ikke bare kolde fødder om vinteren men bidrager også til at sænke varmeregningen for hele boligen.
Læs mere
Mærke Classen
Leverandørens artikelnummer 32924