Laminatgulv Silver Oak 8mm

8 x 193 x 1380, 2,131 m2/pk., AC5/32, klikgulv 5G, MyFloor Lodge
Varenummer: 651717
Laminat Silver Oak har en tykkelse på 8 mm.
Læs mere
stk
Saldo i butikken Vejle
Dette produkt kan kun købes online
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
Søg efter postnummer

Laminatgulv Silver Oak 8mm

Laminat Silver Oak har en tykkelse på 8 mm. Gulvet er meget modstandsdygtigt over for slid, lys og pletter. Laminat Silver Oak har et autentisk look og er et perfekt alternativ til dem, der foretrækker ubehandlet træ. Gulvet er produceret af naturlige og genanvendelige materialer. Gulvet er meget let at lægge, og desuden kan det let afmonteres og lægges igen i et andet rum.

Slidklasse

Laminatgulvet har AC klassificering 5, hvilket er den højeste klassificering. Gulvet er ekstremt slidstærkt og er holdbart nok til rum som større kontorer, butikker og klasseværelser. AC står for Abrasion Class, hvor europæiske producenter klassificerer laminatgulve efter anvendelsesområder. Resultatet er baseret på gulvets holdbarhed med hensyn til blandt andet slid, stød, pletter og varme.

Hurtigere og lettere med 5G kliksystem

5G er et låsesystem til klikgulve fra svenske Välinge. Det er hurtigt og nemt at lægge klikgulve selv, uden du behøver købe dyrt special værktøj. Du placerer rillerne i gulvbrædderne imod hinanden og klikker dem sammen. Gulvet kan lægges direkte på dit eksisterende gulv og behøver ikke limes. Det anbefales at bruge gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under gulvet, både el- og vand-gulvvarme. Varmen under gulvet varmer ikke kun kolde fødder om vinteren, men hjælper også med at reducere varmeregningen for hele hjemmet.
Læs mere
Mærke MyFloor