PARKETGULV EG 1-STAV NOUGAT 130MM BARLINEK

Klickgolv 5Gc, Mattlackad, 0,99m2/pkt
Varenummer: 134111
Vægt: 8.98
Matlakeret plankegulv i en varm brun farve, som giver dit hjem et rustikt udtryk. Klikgulvet er af høj kvalitet og er velegnet til dig, der ønsker et plankegulv, som holder længe. Det er hurtigt og nemt at lægge takket være kliksystemet 5Gc.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-5 hverdage
Click & Collect
(29601kr/stk)
299   kr /m2
stk
PARKETGULV EG 1-STAV NOUGAT 130MM BARLINEK

Sortering

Matlakeret plankegulv i en varm brun farve, som giver dit hjem et rustikt udtryk. Klikgulvet er af høj kvalitet og er velegnet til dig, der ønsker et plankegulv, som holder længe. Det er hurtigt og nemt at lægge takket være kliksystemet 5Gc. Gulvet har et varierende åremønster, hvilket giver et levende udseende med naturlige og livlige farver og farvenuancer. Sunde og udspartlede knaster kan forekomme. Overfladetræ kan forekomme.

Moderne kliksystem

Alle gulve fra Barlinek er forsynet med et moderne låsesystem, der gør lægningen af parketgulvet så problemfri som muligt. Alle gulve har det samme kliksystem på langsiden af planken. Systemet hedder Barclick og sikrer en hurtig og enkel lægning af gulvbrædderne. Gulvet kan derfor benyttes, umiddelbart efter at lægningen er afsluttet, og systemet giver stærke og holdbare samlinger mellem brædderne. Gulvet kan desuden monteres flydende, dvs. helt uden lim. Gulvet kan også problemfrit monteres oven på et gulvvarmesystem, men husk i så fald et egnet gulvunderlag!
På plankens kortside anvendes et andet kliksystem, Barlock 5Gc. Dette system giver en 25 % hurtigere lægningstid end ved brug af andre kliksystemer og minimerer desuden risikoen for skader ved montering og demontering. Kliksystemet 5G er udviklet af svenske Välinge og indebærer, at et gulvlægningssæt ikke er nødvendigt ved lægning. Husk dog praktiske lægningsværktøjer som f.eks. sav, kile og slagklods.

Bestil gulvprøve

Bestil en eller flere gulvprøver hjem, så du i ro og mag kan beslutte, hvad der passer bedst ind i dit hjem.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.

Lak og slibning

Slidlagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slidstyrke: > 3.000 omdrejninger (Tabertest med faldende sand)
Slibning: Slidlaget kan slibes 1-2 gange alt afhængigt af gulvets slitage og mulige skader. Slibningen bør udføres af en fagperson. Husk, at gulvet ikke er gennemfarvet.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 134111
Mærke Barlinek