PARKETGULV EG 1-STAV VINTAGE 130MM BARLINEK

Klickgolv 5Gc, Mattlackad, 0,99m2/pkt
Varenummer: 134103
Vægt: 8.98
Lamelparket i eg, som fuldender både soveværelse og stue med et rustikt udtryk.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-5 hverdage
Click & Collect
(29601kr/stk)
299   kr /m2
stk
PARKETGULV EG 1-STAV VINTAGE 130MM BARLINEK

Sortering

Gulvet har et varierende åremønster, hvilket giver et levende udseende med naturlige og livlige farver og farvenuancer. Variationer i træets naturlige egenskaber samt udspartlede revner. Små fejl i træet og reparationerne kan forekomme på børstede overflader. Et gulv med et meget rustikt udtryk og varierende åremønster. Gulvet har et levende udseende med egetræets naturlige og livlige farver og farvenuancer. Variationer i træets naturlige egenskaber samt udspartlede revner og større knaster. Små fejl i træet og reparationerne kan forekomme på børstede overflader.

Bestil gulvprøve

Bestil en eller flere gulvprøver hjem, så du i ro og mag kan beslutte, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Klik her for at bestille.

Gulvvarme

Gulvvarme kan lægges under parketgulvet, såvel el- som vandbåren. Varmen under gulvet varmer ikke blot kolde fødder om vinteren, men bidrager også til at sænke varmeudgifterne for hele boligen.

Lak og slibning

Parketgulvet er forsynet med flere lag UV-hærdet lak, som gør det rengøringsvenligt og beskytter det mod snavs og ridser.
Slidlagets tykkelse: 2,5 mm
Lakkens slidstyrke: > 3.000 omdrejninger
Slibning: Slidlaget kan slibes 1-2 gange alt afhængigt af gulvets slitage og mulige skader. Arbejdet bør udføres af en fagperson.

Hurtigere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem til klikgulve fra svenske Välinge. Det gør, at gulvet kan lægges op til 25 % hurtigere uden behov for specialværktøj.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 134103
Mærke Barlinek