Hus og bygning

Alle med huse ved, at der er en række forskellige projekter, som både kan og bør gennemføres i løbet af årene. Derfor har vi samlet alle vores vejledninger for både store og små husprojekter her. Måske involverer dit næste husprojekt storslåede byggeplaner, eller måske klør det bare i fingrene for at få fat i noget mindre at ordne. Uanset hvilket projekt vi taler om, finder du her vejledninger til byggeprojekter i og omkring huset; vejledningerne er komplette med trin-for-trin-instruktioner og produkter, du kan bruge for at opnå det optimale resultat.

For det er nu engang noget helt specielt selv at fikse tingene - især når man derefter stolt kan fremvise det smukke resultat. Alle projekter er fuldt gennemførlige for gør-det-selv-personen, og alt afhængigt af hvor "hjemmeprofessionel" du er, findes der vejledninger af forskellige sværhedsgrader. Uanset om du har til hensigt at udskifte taget, skifte en bærende indvendig væg eller støbe en sokkel til et hegn, så finder du den nødvendige inspiration og viden her, så du føres frem mod det færdige resultat. Som altid er de rette værktøjer det halve job - og disse kan du naturligvis finde hos os i Byggmax. Vi tilbyder viden om både planlægning og udførelse, fordi vi har et oprigtigt ønske om, at du skal lykkes med dine drømmeprojekter. Vi har også sørget for at snige nogle ekstra smarte tips ind, der gør tingene lettere for den, der udfører arbejdet, men som også bevirker, at resultatet bliver bedre.

Tænk Bæredygtigt

Bæredygtighed handler ikke kun om at vælge byggematerialer med lav miljøbelastning og undgå unødvendige kemikalier, for den slags har du sikkert helt godt styr på. Når det gælder huse, handler det desuden også om at bygge bæredygtigt ud fra et energibesparende perspektiv. Varmen slipper ud dér, hvor isoleringen er i dårligst forfatning, og derfor er det en god ide at starte netop her, uanset om det drejer sig om utætte vinduer eller for tynd isolering på loftet. Tænk også på at bygge på en sådan måde, at fremtidig vedligeholdelse lettes - så er det nemmere at udføre vedligeholdelsen, hvilket resulterer i en længere holdbarhed.

1 vare

1 vare