RETKANT FERMACELL

12,5x600x2500 mm
Varenummer: 07540
Fibergipspladen erstatter de fleste traditionelle løsninger i vægge, gulv og loft.
Pladen kan bruges både til almindelige lofts- og vægkonstruktioner samt vådrumskonstruktioner.
Læs mere
stk
delivery-truck
Køb online
Dette produkt kan kun købes i butikken

RETKANT FERMACELL

Den er universel og kan anvendes i hele huset, hvor der skal monteres plader. Indvendige vægge, vådrumsvægge, gulvkonstruktioner og lofter. Det naturlige råmateriale, som består af 80% gips og 20% papirfiber, blandes med vand og presses under højt tryk til en homogen byggeplade uden tilsætning af bindemiddel. Resultatet er en stærk, robust og skruefast gipsplade, som erstatter traditionelle tolagsløsninger med kun ét pladelag. Pladen monteres på trælægter eller stållægter med en CC-afstand på 600 mm.

Anvendelse

Pladen har mange andre anvendelsesområder og erstatter mange traditionelle løsninger til husets rum. Den kan monteres som en indvendig vægplade, hvor den erstatter to lag af andre plader. Væggens ydeevne i form af støj- og brandmodstandsdygtighed samt skruestyrke opnås med kun én plade.
Pladen har gode lyd- og brandegenskaber. Tilstrækkelig kraftig til at hænge ting op i: 30 kg/skrue uden rawlplug, 50 kg med ekspanderende rawlplug.
Hårdgipsskruer er fremragende ved valg af montering med skrue.

Pladen kan også anvendes som plade i lofter, hvor der ønskes et solidt gipsloft. Pladens samlinger limes sammen med Fermacell Greenline-lim.

Klik her for at se instruktionsvideo
Læs mere
Mærke Fermacell
Leverandørens artikelnummer 07540