Saunabænk og panel

Går du og overvejer at opsætte et saunapanel eller bygge en sauna? Hos Byggmax finder du alle de saunapaneler, du måtte forestille dig at kunne bruge til dit projekt - alle til en god pris. 

 

Skab nyt med saunapanel og saunabænk

Er du ved at overveje dit næste byggeprojekt? Det er nemt at opsætte et saunapanel, samtidigt med at det giver dit hjem et nyt look. Hos Byggmax finder du et stort udvalg til både indendørs og udendørs brug eller sauna. Her er også instruktionsvideoer, der viser dig, hvordan du går til sagen. Hvis du drømmer om at bygge en sauna, er der meget at vælge imellem hos Byggmax. Du kan både finde saunapaneler i grantræ og saunabænke i asp. Du skal bare beslutte dig for, hvad du foretrækker, for de ser ens ud. Monteringen klares nemt og hurtigt, og du kan lave saunabænken både med brædder monteret på langs eller på tværs.

 

Nemt og enkelt med saunapanel

Når du har bestemt dog for, hvilken type saunapanel, du vil have i dit hus eller din sauna, er du klar til at gå i gang. Du får ikke brug for specialværktøj til monteringen, bare det mest almindelige værktøj, du sikkert allerede har derhjemme. Du skal bruge hammer, elværktøj som for eksempel elektrisk boremaskine, søm og skruer, vatterpas, vinkelmåler og sav. Det er som nævnt ikke specielt svært at montere dem, uanset om det på en væg eller i en sauna. Overvej, hvilke materialer du foretrækker, og hvilke egenskaber materialet skal have, og om du skal grunde med olie eller en farve, før du sætter panelet op. Derefter er det bare med at komme i gang med at skabe noget nyt!

 

Saunabænk og -panel fra Byggmax

Saunabænk og almindelige paneler kan du få hos Byggmax, hvor du kan finde et stort udvalg og desuden virkelig gode priser.

Filtre

15 Resultater

Sorter efter
SaunaSweden
1 249  kr
Cersanit
Fås i flere længder.
789  kr
SaunaSweden
Fås i flere længder.
Fra 149  kr
SaunaSweden
Fås i flere længder.
Fra 189  kr
SaunaSweden
429  kr
SaunaSweden
Fås i flere bredder.
Fra 489  kr
SaunaSweden
159  kr
Cersanit
1 079  kr
SaunaSweden
Fås i flere længder.
Fra 599  kr
SaunaSweden
639  kr
SaunaSweden
1 039  kr
SaunaSweden
Fås i flere farver.
Fra 679  kr
SaunaSweden
119  kr
SaunaSweden
159  kr