Sokkel og støberør

Er tiden inde til et nyt byggeprojekt? Støberør fås i to forskellige størrelser, og sokler fås både som betonsokler og terrassesokler.

 

Produkter til terrassebyggeri

Drømmer du om at få en terrasse? Det er egentlig ikke særlig kompliceret, men det er meget vigtigt, at du lægger et godt fundament. Med produkter som sokler og stolpeholdere fra Byggmax er det nemt at bygge den perfekte terrasse, som du kan få glæde af i mange år fremover. Det første, du skal gøre, er at sætte soklerne i jorden. Holderen støbes fast i soklen og gør det nemt at fastgøre stolper og planker på den, mens den samtidig gør konstruktionen mere stabil. Selve holderen fås i både L-form og U-form samt i tre størrelser, hvilket gør det let for dig at finde det produkt, du skal bruge.

 

Beton til mange forskellige anvendelsesområder

Grovbeton 25K er et meget alsidigt produkt, der kan bruges til mange forskellige projekter. Den kan med fordel bruges til støbning af stolper og sokler samt til støbning af terrasser eller altaner. Du kan endda bruge betonen, når du lægger cementgulv eller flydende cementgulv. Hvis du opbevarer produktet et tørt sted i uåbnet emballage, har det en opbevaringstid på 6 måneder. Glem ikke at anskaffe dig det værktøj, du skal bruge til dit projekt, såsom spand, skovl, vaterpas, hammer, trillebør og armeringsjern. Du kan finde alt til et vellykket projekt hos Byggmax til en billig pris.

 

Køb sokkel og støberør fra Byggmax

En sokkel fra Byggmax fås i forskellige størrelser og passer til mange forskellige projekter. Støberørene sikrer, at der skal bruges mindre beton til drømmeprojektet. Begynd at bygge allerede i dag.

Filtre

9 Resultater

Sorter efter
Habo
Fås i flere størrelser
Fra 29 95  kr
IBF
Med vinkeljern
149  kr
IBF
Med 40 mm galvaniseret sømbeslag
109  kr
IBF
Med gaffel
149  kr
Fås i flere farver.
Fra 7 95  kr
Med multibeslag
149  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 69 95  kr
Fås i flere størrelser
Fra 9 95  kr
129  kr