Fliser

Leder du efter belægningssten og havefliser for at realisere drømmehaven eller terrassen? Her finder du alt det, du har brug for til at skabe dit eget udendørs paradis.

 

Enkelt med stort udvalg

Belægningssten er en enkel, stilfuld og praktisk måde at skabe havegange og indkørsler. Når du vælger mønstre, skal du se, hvordan stenene og fliserne ser ud, når du bruger mange, nogle mønstre giver forskellige indtryk afhængigt af, om overfladen er stor eller lille. En havegang skal være bred nok til, at to personer kan mødes, og en indkørsel bred nok til, at der er plads til en bil med åbne døre. Ved etableringen er det vigtigt at huske at gøre et godt forarbejde, det giver dig en havegang eller indkørsel, der holder længe, uanset belastning og vejr. Husk at pakke materialet mellem hvert lag og afslut altid med fyldsand for den bedste holdbarhed og lettere pleje.

 

Sæt et præg på dit udemiljø

At arbejde med belægningssten selv er en nem og hurtig måde til at give din have et stort løft. Det holder længe, kræver lidt vedligeholdelse og kan også med lidt kreativitet bruges til så meget mere end bare noget, man går på. Hvorfor ikke bygge en lav mur eller sætte belægningsstenen på højkant som afgrænsning til blomsterbedet? Ved at vælge mellem forskellige farvenuancer og mønstre kan du nemt give dit udemiljø både et moderne og et gammeldags præg. Hos Byggmax har vi alt det, du har brug for, for at dit projekt bliver rigtig vellykket, fra byggematerialer som jorduge og cement til havetilbehør som sålbænke og kompostbeholdere. 

 

Anlæg nye havegange med belægningssten fra Byggmax

Med belægningssten fra Byggmax gør vi det nemt for dig at skabe det udemiljø, du altid har drømt om, og så til en god pris.

Filtre

28 Resultater

Sorter efter
Med fas
39 95  kr
8 49  kr
Med fas
13 95  kr
Multiblokk
18 95  kr
Med fas
47 95  kr
21 95  kr
Rustik sten med slåede kanter, tromlet
4 29  kr
Med fas
9 95  kr
Med fas
20 95  kr
Kantsten 
69 95  kr
Safestone
Jetbrændt/savet kant
74 95  kr
Nedadbøjede kanter
4 49  kr
Lige kanter
2 19  kr
Safestone
Chaussésten, håndhugget
6 95  kr
Safestone
Jetbrændt/savet kant
94 95  kr
Safestone
Chaussésten, håndhugget
7 95  kr
Nedadbøjede kanter
134 36  kr /m2
Safestone
Jetbrændt/savet kant
79 95  kr
Safestone
Harpet sand
29 95  kr
269  kr /m2
Terrasseflise
139  kr
Safestone
Kantsten, håndhugget
115  kr