Tætningstape aldersbestandig SP

50mmx25m
Varenummer: 21601
Vægt: 0.51
Fleksibel tætningstape til permanent fugning, reparation og tætning af netforstærket polyethylen med opløsningsmiddelfrit klæbemiddel af akryl.
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-10 hverdage
Click & Collect
98 95 kr /stk
stk
Tætningstape aldersbestandig SP
Fleksibel tætningstape til permanent fugning, reparation og tætning af netforstærket polyethylen med opløsningsmiddelfrit klæbemiddel af akryl. P-mærket og typegodkendt SITAC til anvendelse som fugning af byggefolie af polyethylen beregnet til luft- og dampspærre. Bruges også til permanent fugning og forsegling af vindspærre (HDPE/PP/PE-fleece) i tagdækning, byggeri og facadearbejde.

Tætningstapen har 50 års ældningsmodstand, høj diffusionstæthed og ekstra høj hæfteevne. Hæfter også godt på træ, glas, metal osv.

Generelle anvisninger

Afskær en passende længde, og fjern beskyttelsesfolien. Fastgør tapen til underlaget, og tryk fast fra midten ud til kanterne for at få den bedste vedhæftning. Hvis længere såsom lige fuger/overlappende fuger fjernes først et kort stykke af den beskyttelsesfolien, så tapen kan fæstne. Derefter rulles tapen ud, og beskyttelsesfolien fjernes, mens monteringen af tape skrider frem.

Vindbeskyttelse kan også tapes, så længe tapeningen begrænses til mindre overflader, f.eks. simple fuger og gennemføringer.

Bemærk! Fugen må ikke belastes eller udsættes for spændinger, da det medfører, at tapens egenskaber påvirkes negativt.

Produktegenskaber

Produkt: Byggefolietape, fleksibel. P-mærket og Sitac-godkendt. Registreret i BASTA-registret og opfylder kravene i DIN 4108-7.
Produktnummer: 5525
Materiale: Polyethylenfilm, netforstærket
Klæbemiddel: Akryl
Tykkelse: 0,32 mm
Hæfteevne: > 12 N/10 mm
Servicetemperatur: -40°C/+80°C
Påføringstemperatur: -10°C/+40°C (anbefalet påføringstemperatur: > +5°C)
UV-bestandighed: 3 måneder
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 21029