Lægter og trælægter

Lægter er rygraden i de fleste konstruktioner. Hos Byggmax finder du mange forskellige lægter med forskellige mål. Vælg for eksempel mellem trykimprægnerede lægter og taglægter.

 

Lægter holder konstruktionen oppe

Uanset om du skal sætte en væg op eller bygge noget helt nyt, er der en lægte, der passer til formålet, hos Byggmax. Vi har for eksempel trykimprægnerede lægter, der passer til byggeri udendørs. Du finder også ubehandlede modeller med forskellige mål samt varianter i metal. Mange af lægterne i vores sortiment fås i en smart kort længde for at reducere spild, når du bygger. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type du bør købe til netop dit byggeprojekt, hjælper vi dig gerne. Det er vigtigt at vælge rigtigt, da forskellige typer passer til forskellige konstruktioner. Du skal muligvis bruge én variant til bærende vægge og en anden til en indvendig væg.

 

Både til indvendige vægge-og bærende konstruktioner

Hos os finder du lægter af god kvalitet til en god pris. Når man bygger noget, er det vigtigt at bruge gode materialer, så konstruktionen holder længe. Det lægger vi stor vægt på hos Byggmax. Vidste du, at det ikke behøver være så svært at sætte en ny indvendig væg op for at opdele et rum? Hos os finder du både de lægter, du har brug for, og plademateriale til at dække væggen. Husk at bruge isolering for at mindske støj. Hvis du skal bygge udendørs, for eksempel en terrasse, vil du med fordel kunne bruge en lægte i trykimprægneret materiale. Dermed mindsker du risikoen for, at fugt fra jorden og regn trænger ind.

 

Billige lægter fra Byggmax

Hos Byggmax finder du træ og lægter til de fleste forskellige konstruktioner. Med vores produkter kan du bygge omkostningseffektivt og holdbart.

Filtre

10 Resultater

Sorter efter
16 95  kr /m
34 75  kr /m
69 95  kr /m
8 75  kr /m
21 95  kr /m
47 95  kr /m
22 95  kr /m
28 95  kr /m
13 95  kr /m
10 45  kr /m