Terrasserækværk

Uanset om du vil bygge et terrasserækværk, espalier eller læhegn, finder du det, der skal bruges til dit byggeprojekt her. Du kan skabe dit helt eget udtryk ved at vælge tykkelsen på ribberne, eller blande tykkelserne af ribberne for et sjovt indtryk. Der er mange forskellige stilarter til et træ på en terrasse, hvad passer til dit hus? Få din egen stil med stolpehattene, som fås i forskellige trætyper og metaller.

 

Højde på terrasserækværk

Et terrasserækværk skal være 900 mm eller 1100 mm højt, hvor mindst 1100 mm er det mål, der er kravet til faldhøjder over 3 m. Men et rækværk rundt om terrassen behøver ikke at have samme højde hele vejen, den del af rækværket, der vender ud mod vejen eller naboen, kan være højere, så du slipper for indsyn, og får et læhegn eller espalier til dine klatreplanter. Hvis du har små børn eller hunde, kan du også bygge låger ved trapper og åbninger, så de holder sig på den rigtige side af terrassen.

 

Byg et terrasserækværk

Byg dit eget terrasserækværk. Et terrasserækværk fungerer som meget mere end praktisk afgrænsning og sikkerhed. Et terrasserækværk indrammer og giver karakter til din nybyggede terrasse. Vi hjælper dig med at planlægge, vælge de rigtige skruer, træ og konstruktionsmetode. Held og lykke!

Filtre

3 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser
Fra 9 95  kr
Fås i flere farver.
Fra 7 95  kr
97 mm FZV
11 95  kr