Arbejdsbeskyttelse

Arbejdsbeskyttelse fra Byggmax til en god pris. Find alt de, du har brug for under ét tag, det er både tidsbesparende og praktisk. Husk også beskyttelsesudstyr, så du kan arbejde mere sikkert.

 

Gør projektet lettere

Det rette tøj til det rette projekt. Vores arbejdstøj, der gør arbejdet lettere, beskytter og desuden også fås til en overkommelig pris. Hos Byggmax finder du forskelligt tøj til tømrerarbejde, der passer til både gør-det-selv-folket og erfarne byggefolk. Tøjet er meget slidstærkt og har forstærkede områder for ekstra holdbarhed. Der er også masser af plads til din mobil, kniv, kuglepenne, værktøj, tommestok og andre ting, du skal have lige ved hånden. Har du brug for endnu mere plads? Værktøjsbælter sikrer, at du altid er klar til nye tømreropgaver. Arbejdstøjet gør ikke projektet færdigt hurtigere, men det gør arbejdsgangen nemmere, sikrere og mere behagelig.

 

Arbejdstøj er en god investering

Uanset om du er ny gør-det-selv-mand eller erfaren tømrer, er arbejdstøj en god investering. Med det rigtige udstyr sammen med entusiasme og de rigtige instruktioner er det let at gennemføre de projekter, der er påbegyndt. hytter og gæstehuse er et populært førstegangsprojekt blandt mange. Det tager ikke særlig meget tid at få et gæstehus på at står, især hvis du sørger for at have det rette arbejdstøj. Hvis det for eksempel regner i weekenden, og du har planlagt at bygge dit nye gæstehus eller hytte, kunne du sagtens have fortsat, hvis du havde haft et regnslag. Når du har det rette tøj, kan du arbejde smartere.

 

Byg og reparer i slidstærkt arbejdstøj fra Byggmax

Arbejdstøj fra Byggmax er af god kvalitet til gode priser. Find det rette udstyr, uanset om du hører til gør-det-selv folket eller er erfaren fagmand.

Filtre

45 Resultater

Sorter efter
27 95  kr
Guide
Fås i flere størrelser.
Fra 119  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 139  kr
Til arbejdsbukser, 2-pak
39 95  kr
Guide
Størrelse: 10
79 95  kr
Behagelige skumfyldte puder, justerbar bøjle, sammenfoldelig, godkendt i henhold til EN 352-1
29 95  kr
Boxer
90 30  kr
Guide
Fås i flere størrelser.
Fra 49 95  kr
Fås i flere størrelser
29 95  kr
Millarco
16 73  kr
Millarco
45 43  kr
Millarco
27 23  kr
Gloves Pro
Fås i flere størrelser
Fra 19 95  kr
24 95  kr
59 95  kr
Gloves Pro
Fås i flere størrelser
Fra 59 95  kr
Gloves Pro
Fås i flere størrelser
Fra 34 95  kr