Elværktøj

Hos Byggmax finder du masser af forskelligt elværktøj, der kan hjælpe dig i dit byggeprojekt. Uanset om du er fagmand, hører til gør-det-selv folket eller skal sætte en hylde på væggen for første gang, vil elværktøj hjælpe dig med at udføre et godt og stabilt stykke arbejde. Mange mener, at det rigtige værktøj er afgørende for at få succes med et byggeprojekt, og det er Byggmax enig i. Derfor finder du alle varianter af forskelligt elværktøj hos os, både til små og store projekter. Har du for eksempel brug for at bore, save, male, sømme noget fast eller skære noget? Byggmax har det, du leder efter!

 

Billigt elværktøj

Uanset om du er på udkig efter en skruetrækker, rundsav eller slibemaskine, har vi det, du skal bruge og til en god pris. Hos Byggmax sætter vi en stor ære i at tilbyde rigtig gode produkter til markedets laveste priser. Dette føles ekstra vigtigt, når det kommer til elværktøj, der nemt kan blive til et stor antal og dyre.

 

Tag dit gør-det-selv projekt til næste niveau

De fleste byggeprojekter kan udføres helt manuelt, men du sparer meget tid, sved og vabler i hænderne ved at have adgang til det rigtige værktøj. Lad elværktøjet gøre det tunge arbejde, så du kan fokusere på at fuldføre projektet og nyde det færdige resultat. Normalt vil der være rigeligt med arbejde alligevel, uden at du behøver at save alt på forhånd. Intet projekt behøver at føles for stort, så længe du kan stole på dit værktøj, og resultatet bliver meget bedre. Hvis du endnu ikke ejer en skruetrækker eller stiksav, kan dette basisværktøj være en god første investering.

Læs mere
Filtre

533 Resultater

Sorter efter
KWB
Savdybde 48 mm, til savning i parket, gips, plast m.m., passer til de fleste produkter på markedet.
59  kr
KWB
Savdybde 44 mm, til savning i parket, gips, plast m.m., passer til de fleste produkter på markedet.
69  kr
Einhell
2-takts motor
1 499  kr
Dewalt
4500 o/min., 216 mm klingediameter, 1300 W
1 995  kr
NKT
85-150 mm
389  kr
Bosch
18V
649  kr
Einhell
TC-LL 2
459  kr
Einhell
2 x 18V
1 049  kr
Einhell
18V
599  kr
Einhell
R 1/4"
31 95  kr