VELKOMMEN TIL BYGGMAX I VEJLE!

HEJ DANMARK, GODT AT VÆRE HER!

Ideen med Byggmax er og har altid været helt enkel: Byggematerialer i god kvalitet til den bedste pris. Vi har ingen besværlige kundeklubber eller hemmelige rabatter. Du får den samme pris, uanset om du handler som privat eller håndværker.
HjemmeleveringSmidigt & nemt
Click & CollectShop online, afhent i butik
Åbent købI 30 dage
PrisgarantiVi matcher prisen på alt
DRIVE IN

Let at handle i vores Drive In

Hos Byggmax er det nemt at handle store og tunge byggematerialer. Kør ind på vores Drive In og fyld bilen med de varer du behøver, betal og kør - Hurtigt, smidigt og enkelt.

HILS PÅ DIN PLADSCHEF

Mathias Mayn er med til at skabe historie. Han er nemlig Byggmax’ første pladschef i vores første byggemarked i Danmark. Og han kan næsten ikke vente med at åbne portene til den nye butik i Vejle.

Hvad glæder du dig mest til?

- Jeg ser først og fremmest frem til, at vi åbner i Danmark og Vejle. Det bliver fedt at være med fra starten på rejsen i Danmark. Jeg er stolt over at få lov til at åbne den første Byggmax i Danmark sammen med mine gode kolleger og forhåbentligt en masse glade kunder.

Hvad kan kunderne glæde sig til hos Byggmax?

- Kunderne vil opleve en butik, der er overskuelig og med tydelig skiltning på pladsen, i hallen og inde i butikken, så man let og hurtigt kan finde de ting, man skal bruge. Naturligvis altid til rigtigt skarpe priser.

Er du også gør-det-selv-mand?

- Jeg bor i lejlighed i Aarhus, så jeg nøjes med at være gør-det-selv-mand i min mors sommerhus på Mols.

Byggmax i Vejle

Almindelige åbningstider:
Man-fre: 08–18
Lørdag: 09-15
Søndag: 10-15