Afløb indendørs

Hos Byggmax kan du finde alt til indendørs afløb til en god pris. Vi har robuste rør til afløb, grenrør, gulvafløb og alt det andet, der måtte være brug for til gode løsninger, der ikke lækker.

 

Afløb handler om stilfuld funktionalitet

Hvad angår afløb indenfor, er der en del, man skal tage højde for. Der er ofte sarte lag under rørene, hvor man absolut ikke ønsker nogen form for lækage. Vandskader er noget af det værste, man kan komme ud for som boligejer. Det behøver dog ikke betyde, at du altid skal ringe efter en VVS'er for at få styr på afløbet. Hvis du bare følger de anvisninger, der følger med, når du køber nogle af vores produkter, kan du klare meget selv. Hvad angår badeværelser og indendørs arealer, er det ikke nok med et sikkert system. Det skal også se flot ud. Et gulvafløb er for eksempel en detalje, man ofte får øje på.

 

Solide og hygiejniske løsninger

Vores løsninger til indendørs afløb har alle forudsætninger for at holde meget længe, hvis bare de installeres rigtigt. Hos Byggmax kan du finde gulvafløb og andre produkter, der nemt kan integreres i for eksempel fliserne i et badeværelse. Når det gælder synlige rør, har vi som et godt alternativ stilrene kobberrør, der er alle pengene værd. De er forkromerede og meget nemmere at holde fri for for eksempel kalkaflejringer. Selvom du måske ikke selv trækker rørene, er det godt, hvis du planlægger arbejdet, og hvor rørene skal være, så det bliver præcist, som du vil have det.


Køb afløb til indendørs brug hos Byggmax

For indendørs afløb handler det om både udseende og funktion. Vi kan tilbyde flotte og praktiske produkter, der er prisen værd, og som du ofte selv kan montere.

Filtre

296 Resultater

Sorter efter