Belysning

Leder du efter en flot og billig belysning til at opgradere dit hjem? Du finder svaret her hos os i Byggmax – sæt charmerende lyskilder i dit hjem, så er du sikker på at få en skøn og indbydende atmosfære, som vil blive værdsat af både familien og besøgende venner.

 

Lys i alle rum

Byggmax er det naturlige sted at gå hen for glade gør-det-selv-folk. Ved hjælp af vores produkter og rimelige priser er det nemlig let at renovere hjemmet. Har du brug for indbydende udendørsbelysning, skøn belysning til din pool og spa, eller leder du efter generelle materialer til din elinstallation? Du finder det hele her i Byggmax! Når du sætter dine nye lamper op, er det en fordel, at du kan se klart. Derfor råder vi dig til at købe en byggelampe, som gør dit gør-det-selv-projekt lettere. Denne specifikke belysning fås både på stativ og som mindre model med håndtag – alt sammen for at du nemt skal kunne få en lysende udsigt, når du bygger dine drømme.

 

Byggmax vækker din indre glød

Her i Byggmax er vi glade for opfindsomme idéer. Du vil måske installere en stemningsfuld belysning på trappen ved hjælp af halogenpærer? Det er en fed indretningsdetalje, som desuden har en praktisk funktion, når det er tid til at lave natmad. Denne type pærer bruges ofte til belysning over køkkenborde, men hvem er imod en strålende idé? Få alle de oplysninger og materialer, du har brug for, her hos os. Vi har forberedt et stort sortiment, så du kan bygge den vision, du har i tankerne. At bruge ekstra krudt på belysningen gør et hjem ekstra hyggeligt og hjemligt. Prøv selv at se, hvor stor en forskel en velplaceret lampe kan gøre.

 

Hurtigt, nemt og langtidsholdbart

En af de store fordele ved belysning er, at det ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Pærerne siger selv til, når de er færdige, og så er næste skridt enkelt: Sæt en ny i. Når du har installeret en flot facadebelysning, varm og indbydende belysning i dagligstuen eller en praktisk og cool spotlightrampe i køkkenet, kan du nyde din strålende indsats i lang tid. Hos os i Byggmax kan du nemt søge dig frem til de lyskilder, som passer til dig og dit hjem – vi har alt, hvad du kan tænkes at have brug for. Spørg os gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi vil gerne hjælpe dig med at opnå dine drømme.

 

Belysning til alle hjem

Fælles for alle produkter fra Byggmax er, at du får høj kvalitet til en fordelagtig pris. Alle vores varer er desuden nemme at forstå og bygge sammen selv. Køb billig belysning gennem os. Du kommer helt sikkert til at gøre en strålende god forretning.

Filtre

129 Resultater

Sorter efter
Einhell
2 000 lm
549  kr
GP
SIKKERHEDSBELYSNING RF1.1 GP
269  kr
GP
SIKKERHEDSBELYSNING RF2.1 GP
299  kr
Eglo
Fås i flere farver
Fra 559  kr
Housegard
SIKKERHEDSBELYSNING RF4.1H GP
629  kr
GP
249  kr
Einhell
18V
399  kr
GP
SIKKERHEDSBELYSNING RF3.1H GP
559  kr
Housegard
379  kr
Millarco
45 43  kr
GP
89 95  kr
GP
PANDELAMPE CHR35 GP
409  kr
GP
PANDELAMPE CHR35 GP
249  kr
GP
PANDELAMPE PHR16 GP
409  kr
GP
PANDELAMPE CH45 GP
219  kr
Eglo
579  kr
Eglo
999  kr
Eglo
Fås i flere farver
Fra 519  kr
Eglo
499  kr
GP
499  kr
Eglo
499  kr
Eglo
1 699  kr
Eglo
259  kr