Garageporte og garagedøre

Med vores hjælp kan du nemt sætte dit eget unikke præg på garagen. Hvad med for eksempel en metalrulleport med en rigtig træstruktur for optikkens skyld?

 

Praktiske og smukke garageporte

Leder du efter en vippeport eller måske en rulleport med automatisk døråbner? Leder du efter en garageport, der beskytter mod vejrliget, samtidig med at du giver din garage et stilfuldt look? Tag et kig på Byggmax' store sortiment, og se, hvor billigt og nemt det kan være selv at beskytte din garage mod vind og vejr. Hos os finder du garageporte og garagedøre i flere mål samt alt det monteringstilbehør, du skal bruge til selv at samle din garageport. Med vores produkter kommer også råd, tips og instruktioner til, hvordan du får porten på plads så nemt som muligt og maksimerer dens brug.

 

Få den garage, du ønsker

Nogle af fordelene ved selv at samle din garageport er, at du får præcis det resultat, du ønsker, samt, at det er billigere end at betale nogen til at gøre det for dig. Vores garageporte leveres enten med alt det tilbehør, du har brug for, eller du får klare instruktioner om, hvilket ekstra tilbehør du har brug for. For eksempel tilbyder vi en tilbehørspakke med alt hvad du behøver til at montere din vippeport, herunder håndtag, låsecylinder, tætningslister, dørstop og monteringsskruer. Hvis du ikke har plads eller mulighed for et komplet garage, men stadig ønsker tag over din bil, bør du tage et kig på vores carportsektion.

 

Åbn og luk garagen med en garagedør fra Byggmax

Blandt garagedørene fra Byggmax finder du kvalitetsprodukter til priser til alle behov og smag til rimelige priser. Installer garageporten selv. Hos Byggmax får du hjælp til at opfylde dine byggedrømme!

Læs mere
Filtre

6 Resultater

Sorter efter
CN Snickerier
Fås i flere størrelser.
Fra 6 895  kr
CN Snickerier
Fås i flere størrelser.
Fra 8 295  kr
CN Snickerier
Fås i flere størrelser.
Fra 7 695  kr
Habo
159  kr
CN Snickerier
Fås i flere størrelser.
Fra 8 295  kr
CN Snickerier
599  kr