Karm og dørtærskel

Karme og dørtærskler fra Byggmax. Hurtige, nemme og til en god pris. Har døren en beskadiget ramme? Udskift den samtidig med, at du udskifter dørtærsklen. Det klarer du nemt selv.

 

Mål den gamle tærskel

En gammel slidt tærskel er ikke pæn. Derudover er den dyr rent varmemæssigt, da der trækker kold luft ind, hvis døren er utæt. Det er ikke svært at udskifte tærsklen selv. Sørg for at måle den gamle, og så vælger du den samme bredde på den nye fra Byggmax. Vær forsigtig, når du fjerner den gamle tærskel, så gulvet ikke beskadiges. Brug en masonitplade som beskyttelse, når du skal save den over. Du skal bruge en sav og et koben til at fjerne tærsklen. Start med at fjerne en eventuel tærskelliste, og sav derefter tærsklen over med lidt afstand fra dørkarmen. Derefter brækkes tærsklen op med kobenet.

 

Nem montering af den nye tærskel

At sætte en ny tærskel i selv er slet ikke svært. Det kan være sværere at fjerne den gamle. Derudover vil det være meget billigere at gøre det selv, end hvis du skal bruge en tømrer. Hvis bare du har de rigtige dimensioner for den nye tærskel, skal du sætte den på plads. Muligvis er kile nødvendige, hvis underlaget er ujævnt. Derefter limes tærsklen til disse. Brug en hammer til at banke tærsklen på plads. Her bør du lægge et stykke træ imellem som beskyttelse mod grimme mærker. Lim, hammer, søm og skruer, som du skal bruge for at få tærsklen på plads, kan findes her på Byggmax.se.

 

Køb ramme og tærskel fra Byggmax

Vælg en ny tærskel af god kvalitet til en overkommelig pris hos Byggmax. Ved at gøre arbejdet selv sparer du penge og får det på samme tid, som du vil have det.

Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser.
Fra 89 95  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 479  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 129  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 199  kr
Fås i flere størrelser.
Fra 129  kr