Glasblok

Vores smukke glasbyggesten kan anvendes til mange forskellige formål. Vælg mellem det stilrene og enkle eller det farverige og udfordrende. Glasbyggesten er populære at anvende i badeværelser, men efterhånden bruges de også i andre rum.

 

Glasbyggesten er en form for byggeklods, der er fremstillet af tykt glas. Der kan vælges mellem forskellige typer glasbyggesten i for eksempel klart, farvet og mønstret glas. Stenene monteres ved at lægge dem ved siden af hinanden.

 

Montering af brusebad og vindue i glasbyggesten

Skal du til at bruge glasbyggesten i badeværelset eller i et andet rum? I vores sortiment kan du finde glasbyggesten i forskellige varianter og forskellige udformninger. Vi har faktisk også færdige sæt, som gør det nemmere at montere glasbyggestenene.

 

For at glasbyggestenene skal passe ind, og du får en pæn afslutning, kan du også finde halve sten, der kan give en afrundet kant, hvis væggen stopper frit i rummet. I stedet for at opsætte en kantsten kan du montere en skinne som afslutning på væggen.

 

Du kan enten vælge at få andre til at montere glasbyggestenene eller også selv gøre det. Uanset om glasbyggestenene skal anvendes i brusebadet, væggen eller vinduet, er det vigtigt at kontrollere, om det sted, hvor de skal monteres, er lige. Hvis det er en væg, er det vigtigt, at vinklen mellem gulv og luft er ret, dvs. 90°. Hvis ikke, skal den fastgøres inden montering, eftersom glasbyggestenene ikke giver sig i forhold til gulv og vægge, der ikke er lige. 

 

Når du har kontrolleret væggen, kan du begynde at montere skinner på gulv og væg, hvor glasbyggestenene skal fastgøres. Det er skinnerne, der sikrer, at stenene bliver på plads. Påfør derefter lim både på skinnen på gulvet og den på væggen. Et godt mål for skinnen er cirka samme højde som en glasbyggesten. Placer derefter den første glasbyggesten nærmest væggen. Byg derefter videre herfra, og monter for hver ny sten en skinne på siden for at fastgøre den næste sten. Når du har monteret en hel række, monteres en ny skinne. Efter cirka 5-6 rækker bør væggen tørre et døgn, før du monterer flere rækker. Når hele væggen er klar, skal du fuge med fugemasse imellem stenene.

 

Køb billige glasbyggesten hos Byggmax

Kom ind i den nærmeste Byggmax-butik eller gå online for at se hele vores sortiment af glasbyggesten.  

Filtre

28 Resultater

Sorter efter
Glasbetong
139  kr
Seves
39  kr
Glasbetong
Fås i flere farver.
Fra 74  kr
Glasbetong
Fås i flere længder.
Fra 189  kr
Glasbetong
59  kr
Glasbetong
49  kr
Glasbetong
289  kr
Glasbetong
289  kr
Glasbetong
79  kr
Glasbetong
709  kr
Glasbetong
49  kr
Glasbetong
120  kr
Glasbetong
159  kr
Glasbetong
169  kr
Seves
4 309  kr
Glasbetong
79  kr
Glasbetong
109  kr
Glasbetong
79  kr
Glasbetong
19  kr
Glasbetong
299  kr
Glasbetong
239  kr
Glasbetong
639  kr