Havearbejde

I Byggmax' brede sortiment finder du prisvenlige haveredskaber, uanset hvilken type havearbejde årstiden kræver. Kig forbi dit Byggmax-varehus, og lad os inspirere dig.

 

Havearbejde er lettere, end du tror

Havearbejde behøver ikke at være svært, tungt eller tidskrævende. Vælg udstyr og redskaber, der passer til dine behov, såsom en højbedsramme eller en blomsterstige, hvis du har svært ved at bøje dig. Beskyt beplantningen eller havejorden med en ukrudtsdug, hvis du vil slippe for at luge, og brug handsker og beskyttelsestøj, når du arbejder.

Slå to fluer med ét smæk ved at kompostere dine madrester, og reducere energispild, samtidig med at du giver dine planter og grøntsager god jord at trives i. Knus æggeskaller, og drys dem rundt om dine roser for at få dem til at trives bedre, eller grav brugte teblade ned i salatbedet for at holde skadedyrene væk. I dit Byggmax-varehus finder du det, du skal bruge til at lette havearbejdet, uanset om du er nybegynder eller professionel.

 

Slap af med havearbejde

Man er heldig, hvis man har sin egen have med drivhus, men også dyrkning i krukker og urtepotter på terrassen eller i et højbed giver vidunderlige resultater. Hos Byggmax finder du alt lige fra plæneklippere og arbejdstøj til krukker, urtepotter, blomsterfrø, ukrudtsduge og kompostbeholdere. Dyrk dine egne grøntsager og krydderurter, komposter dine madrester, og beskyt miljøet. Nyd dine smukke blomster og tilfredsstillelsen ved at mad af egen avl. Havearbejde er afstressende, sjovt og givende med de rette redskaber og det rette tilbehør. Hos Byggmax finder du mange og prisvenlige produkter, der passer til netop dine behov, og vi kommer gerne med gode råd.

 

Havearbejde med velkendte mærker

Hos Byggmax finder du et bredt sortiment med produkter af flere forskellige mærker. Plant smukke blomster i blomsterkasser fra PLUS, udnyt og genbrug regnvandet med en regnvandstønde fra Greenline, eller køb billige poser med frø fra Hammenhögs og Nelson Garden. Her finder du også robotplæneklippere fra Robomow og produkter fra blandt andet Jabo, Vefi Garden, Biolan. Hos Byggmax finder du nemt og billigt det, du skal bruge for at få succes med dit havearbejde. Køb ind i vores varehus eller webshop, og se din drømmehave blive til virkelighed.

Filtre

400 Resultater

Sorter efter
1 099  kr
3 mm blad/11,5 mm redskabsstang. Mål: bredde 15 cm. Skaft i lakeret asp Ø 24 mm 135 cm.
149 95  kr
Roundup
Blandes op med vand
429  kr
Einhell
18V
1 099  kr
Weibulls
Fås i flere længder
Fra 12 95  kr
Roundup
Synlig effekt inden for 1 time
499  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 1 989  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 3 959  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 2 879  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 2 199  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 279  kr
Plus
Fås i flere længder.
Fra 1 539  kr
Roundup
Hurtigtvirkende på 48 timer.
209  kr
Fiskars
1980 mm, løv og græs
199  kr
Green>it
10 eller 15 cm
Fra 39 95  kr
Plus
Fås i flere størrelser.
Fra 1 538  kr
Millarco
Fås i flere størrelser
Fra 66 43  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 1 669  kr
Plus
Fås i flere farver.
Fra 1 999  kr
Plus
Fås i flere størrelser.
Fra 1 099  kr
Plus
Fås i flere størrelser.
Fra 369  kr