Havemaskiner

Havemaskiner fra Byggmax letter din forårsrengøring og dit havearbejde. Uanset om du er på udkig efter en plæneklipper eller en hækkeklipper, finder du alt, hvad du har brug for hos os hos Byggmax.

 

Alt til din have

Mange af os drømmer om en frodig have, der står i fuldt flor. Et sted, hvor vi kan grille i de varme sommeraftener. Et drivhus, hvor vi dyrker vores egne tomater og et blomsterbed med farverige blomster fra forskellige dele af verden. Uanset dit ambitionsniveau eller din haves forudsætninger, finder du alt det, der er brug for hos Byggmax. Du finder havematerialer, der hjælper dig med at vedligeholde haven. Alt fra jord, planter og drivhuse til et meget stort udvalg af havemaskiner. Alt sammen til en god pris. Du er velkommen til at spørge, hvis du har spørgsmål eller overvejelser. Vi hjælper dig med at nå dine mål.

 

Vær stolt af din have

Er der ikke noget særligt ved at se tilbage på sine projekter og føle, at man har opnået noget godt? Det synes vi i hvert fald hos Byggmax. Derfor har vi alt det, du har brug for, til at gennemføre projekter og vedligeholde havemaskinerne. Vi kan hjælpe dig med at finde et drivhus i den rigtige størrelse til din have, eller finde det rigtige i junglen af alt det havetilbehør, vi har på vores hylder. Har du brug for en robotplæneklipper, ny sugeslange til din løvblæser eller tilbehør til din højtryksrenser, kan du finde det i butikken eller på hjemmesiden. Når du er færdig med dagens arbejde, dagen, kan du starte grillen for at nyde middagen og se ud over haven, der trives takket være din indsats.

 

Køb billige havemaskiner hos Byggmax

Her finder du produkter fra blandt andre Wolf Garten, ALpina og Black & Decker. Med havemaskiner fra Byggmax er drømmen om en frodig have ikke langt væk. Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter til dine specifikke behov.

Filtre

342 Resultater

Sorter efter
Einhell
Klippebredde: 38 cm
1 349  kr
Bosch Power Tools
Fås i flere varianter
Fra 1 029  kr
Einhell
35cm
219  kr
Einhell
1x18V
1 599  kr
Black & Decker
849  kr
Black & Decker
Spole, 10 m
59 95  kr
Einhell
450W
549  kr
Bosch Power Tools
Fås i flere varianter
Fra 2 379  kr
Einhell
790 x 528 x 165 mm
1 499  kr
Einhell
Overfladekapacitet: max 800 m²
379  kr
Einhell
MSS 1610
999  kr
Einhell
Nylon
94 95  kr
Einhell
2x18V
1 449  kr