Postkasser

Postkasse fra Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Her finder du alle typer i forskellige størrelser, farver og materialer. Hvorfor ikke give dig tid til at finde netop den af alle de mange postkasser, der passer til dit hus.

 

Beskyt din post i en sikker postkasse

Dårlige postkasser kan være utætte, så der kommer vand ind, når det regner, låget kan blæse op, og i værste ødelægges eller forsvinder vigtig post. Hvis du har en stabil ugepostkasse med lås, kan du rejse væk uden at skulle bede nogen tømme postkassen. Vores postkasser er nemme at montere. Du sætter postkassen fast i jorden ved hjælp af en stolpe, som du kan købe hos Byggmax. Tag et kig på vores tilbehør til postkasser for at finde stolpen. Hos Byggmax.dk finder du den helt rigtige postkasse, uanset om du ønsker en stor og aflåselig model i metal eller en almindelig enkel postkasse i plast.

 

Postkasse med lås

Vi anbefaler en postkasse med lås, fordi det giver ekstra sikkerhed. Hvorfor skal jeg have lås på min postkasse, kunne man spørge? Vigtige og følsomme oplysninger sendes ofte med posten, og hvis du er uheldig, kan du komme ud for, at nogen stjæler dine breve. Ved at vælge en postkasse med lås kan du føle dig ekstra tryg.

 

Alle kan sætte en ny postkasse op

De fleste postkasser kan sættes op på et par minutter uden brug af elværktøj. Hvis du føler dig ambitiøs, kan du støbe et fundament til den i beton. Vi har også specielle monteringsfødder, der passer til flere af vores modeller. Hvis postkassen står ved skel, er det ekstra rart, hvis den er pæn og passer til et eventuelt hegn og husets facade. Hvis du køber din postkasse hos os, kan du regne med at få en postkasse, der kan modstå vind og vejr uden at kræve meget vedligeholdelse.

 

Find og køb postkasse hos Byggmax

Hos os finder du produkter af alle typer og materialer fra blandt andet Habo og Berglund. Her hos Byggmax finder du et stort sortiment af postkasser i forskellige prisklasser og design. Og de er alle lige nemme at montere.

Læs mere
Filtre

19 Resultater

Sorter efter
Habo
Grøn
319  kr
Habo
Galvaniseret metal, sort
1 099 95  kr
Habo
Sort
799  kr
Habo
Rød
319  kr
Habo
Galvaniseret metal, sort
279  kr
Habo
Galvaniseret metal, sort
349  kr
Habo
Mørkegrå
279  kr
Habo
Fås i flere farver
Fra 1 939  kr
Habo
Grå
239  kr
Habo
Hvid
239  kr
Habo
Hvid
799  kr
Habo
Rustfri
1 745  kr
Habo
Galvaniseret metal, sort
1 499  kr
Habo
Hvid
1 129  kr
Habo
Galvaniseret metal, Hvid
349  kr
Habo
Grå
909  kr
Bellissa
3 799  kr
Habo
Grå
319  kr