Hobbyplade MDF

18x2440x595 mm
Varenummer: 09226
Vægt: 20.55
MDF er en forkortelse for Medium Density Fibreboard og bruges til fremstilling af fx møbler og inventar. Fremstilles af træfibre og produceres på samme måde som traditionel træfiberpladeproduktion
Choose an option to see quantity at
Vejle
Leveringstid
2-10 hverdage
Click & Collect
(19900kr/m2)
199   kr /stk
stk
Hobbyplade MDF
MDF er en forkortelse for Medium Density Fibreboard og bruges til fremstilling af fx møbler og inventar. Fremstilles af træfibre og produceres på samme måde som traditionel træfiberpladeproduktion. Fibrene tørres dog i stedet for at blive lagt i vand. Efter tørring behandles fibrene efter samme princip som spånplader med limning og presning. Fordi fremstilling er en tør proces, får du to glatte sider. MDF-pladen er en træfiberplade med meget fine spåner og bruges ofte til fremstilling af møbelkomponenter, hvor man ønsker at fræse en profileret kant.

Materialet er kompakt og har gode fræse- og lakeringsegenskaber. MDF-pladerne leveres enten rå, lakeret eller dobbeltsidet direkte lamineret (melaminbelagt). MDF-pladen fremstilles fortrinsvis af nåletræ, hvilket giver en meget lys plade. Plader af Medium Density Fibre (MDF) er hårde og vridningsstive. MDF-plader er nemme at bearbejde, og man får fine snitflader. Pladerne bruges kun indendørs og i så fald fx til træværk, der skal overfladebehandles.
Kort fakta
Leverandørens artikelnummer 09226