Terrasse

Tid til at bygge terrasse? Elegante stolpehatte, praktiske stolpesko og trykimprægneret træ. Her finder du det, der skal til for at få dit terrassebyggeri til at gå så glat som muligt. Det imprægnerede terrassegulv får en flot grå patina efter et stykke tid. Du undgår revnedannelse og forlænger levetiden ved at give trædækket træolie.

 

Sådan bygges en terrasse

Har du aldrig før bygget en terrasse? Hvis du vil lære alt om brædder, bjælkesko, beklædning, overliggere og trapper, så har vi en video på YouTube, som viser, hvordan man gør det. Vi har også en guide i vores store katalog over gør-det-selv-projekter, som hedder Sådan bygges en terrasse. Her kan du få hjælp lige fra planlægningsstadiet til vedligeholdelse af din færdige terrasse. Hos os finder du flere forskellige projekter, som vedrører terrassen. Tag også et kig på Sådan fremstilles en lysbrønd og Bjælkegulv på terrasse. 

 

Sådan bygges en terrassetrappe

I Byggmax' guide Sådan bygges en terrassetrappe bliver du ført gennem hele trappebyggeriet. En trappe til en terrasse bygges i trykimprægneret træ for at kunne modstå vand og fugt, som vores nordiske vejr byder på. I vores guide får du hjælp til alt fra formler og planlægning af indkøb til trin-for-trin konstruktion og vedligeholdelse. Held og lykke med dit trappebyggeri!

 

Sådan bygges et terrassetag

Et terrassetag forlænger sæsonen for terrassen, samtidig med at det beskytter mod sollys og regn. Et terrassetag ændrer hele fornemmelsen af terrassen og skaber dybest set et ekstra rum. Få hjælp fra vores gør-det-selv-guide Sådan bygges et terrassetag, så dit projekt lykkes. 

Filtre

5 Resultater

Sorter efter
Fås i flere farver.
Fra 7 95  kr
Yeed
Fås i flere varianter.
Fra 19 95  kr
Fås i flere størrelser
Fra 9 95  kr
97 mm FZV
11 95  kr