Udebelysning

En godt placeret udebelysning giver dine gæster en varm velkomst og fungerer samtidig som sikkerhed. Hyggelige udendørslamper giver din have en rar atmosfære.

Afprøv og vælg udendørslamper

Hvis du har svært ved at se, hvor du sætter fødderne udendørs, så har du sikkert forstået, at der er brug for en god udebelysning. Prøv at lyse med en lommelygte på de steder, hvor du planlægger at sætte udendørslamper, for at se, om det er en god placering. Det kan være på facaden, ved hoveddøren eller ved garagen. Jordlamper i haven er også flotte og praktiske. Husk, at det er kontrasten mellem lys og mørke, der er det mest effektfulde, og lyset må heller ikke være blændende for hverken dig selv eller dine naboer. Du kan med fordel koble al udendørs belysning til en sensor, som automatisk tænder al belysning, når det bliver mørkt udenfor.

Smuk og funktionel udebelysning

Først og fremmest skal en udebelysning være funktionel, og du skal kunne føle dig tryg. Den skal oplyse stier, trapper og indgang. Som dekoration kan du også oplyse et smukt træ eller en busk. Hvis du vil have et helt system af jordlamper i haven, skal du bruge en transformator. Du skal beregne, hvor mange watt de lamper, du har valgt, tilsammen bruger, og kan derefter vælge en tilsvarende transformator. Desuden skal du bruge grenkoblinger og forlængerledninger. Hos os i Byggmax finder du belysning, som er lavet til udendørs brug, og som tåler vind, regn og kulde. I vores store sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, til at installere belysning udendørs og derudover alt, hvad du kan få brug for til din have.

Køb billig udebelysning hos Byggmax

Find alt, hvad du skal bruge, til din udebelysning nemt og prisvenligt hos Byggmax. I vores store sortiment finder du det meste af det, gør-det-selv-folk har brug for.

Filtre

182 Resultater

Sorter efter
Nordlux
Fås i flere farver.
Eglo
Fås i flere længder
Fra 179  kr
Eglo
Fås i flere varianter
Fra 299  kr
Nordlux
Fås i flere farver.
Fra 49 95  kr
Nordlux
249  kr
LightsOn
999  kr
Nordlux
249  kr
Nordlux
399  kr
A
Eglo
1 649  kr
Nordlux
279  kr
Nordlux
499  kr
Nordlux
799  kr
6 W, IP44
279  kr
Konstsmide
179  kr
Konstsmide
Konstsmide, ned-belysning, GU10, sort, IP44, ekskl. lampe, 6x9x9cm
129  kr
Eglo
Fås i flere farver
Fra 519  kr
Nordlux
Rustfrit stål, GU10, IP65
279  kr
Eglo
Fås i flere farver
Fra 349  kr
Nordlux
549  kr
Nordlux
279  kr
2X3,3 W IP54
499  kr
Eglo
1 969  kr
Eglo
Brun
1 829  kr