Stiger og stilladser

Her finder du stiger og stilladser fra Byggmax. Du skal ikke være nervøs for at udføre arbejde i stor højde i hjemmet. På vores stiger og stilladser står du trygt og sikkert, når du arbejder.

 

Med en stige arbejder du mere sikkert

Vi har alt fra trappestiger og udtrækkelige modeller til professionelle og ambitiøse gør-det-selv folk og meget enklere husholdningsstiger og robuste stilladser, der er nemme at samle. En god stige gør ikke kun arbejdet mere sikkert, du kan også udføre de fleste arbejdsgange med god ergonomi. Risikoen for hold i nakken reduceres, hvis du gør brug af en stige, når du ruller taget ud. Alle produkter i denne kategori er af høj kvalitet og er velegnede til deres formål. Hos os finder du også tilbehør som en stepfod, der betyder, at trinene ikke risikerer at glide sidelæns.

 

Vi har den stige, du har brug for

Vi har både stiger til specielle formål og modeller, der er mere allround og velegnede til mange forskellige opgaver. Hvis du selv vil rense skorsten eller udføre arbejdsgange på tage, så tag et kig på vores tagstiger. Hvis du har en, kan du for eksempel lægge tagsten tilbage, der er løsnet sig, og undersøge skorstenen, hvis den begynder at se slidt ud. Fra et stillads kan du arbejde med tunge arbejdsopgaver, der kræver begge hænder. Du får også plads til det, du har brug for, så du kan arbejde hårdt med arbejdsopgaven uden irriterende afbrydelser, som for eksempel at genopfylde med ny maling eller ny spartelmasse.

 

Find prisvenlige stiger og stilladser hos Byggmax

Stiger af god kvalitet skaber betingelser for sikkert arbejde, udendørs såvel som indendørs. Løb ingen unødvendige risici, når du arbejder, men invester i solidt udstyr fra billige Byggmax!

Læs mere
Filtre

14 Resultater

Sorter efter
7 trin
449  kr
Nordic Star
2 499  kr
5 trin, højde til platform 1020 mm
349  kr
KWB
Vinklingsbare trykplader
159  kr
Nordic Star
1 499  kr
1000 mm
399  kr
Nordic Star
599  kr
Nordic Star
899  kr
Telesteps
Udtrækkelig, 3000 mm
1 399  kr
3 trin, SP-godkendt, højde til platform 600 mm, sammenfoldelig 1285 mm
269  kr
109  kr
109  kr
Nordic Star
1 999  kr
Habo
139  kr