Varmepumper

Varmepumper fra Byggmax til en god pris. Tilstrækkelig varme i hjemmet er afgørende her i Norden. Hos os finder du fleksible og billige løsninger, der reducerer de løbende varmeudgifter.

 

Et godt alternativ, også om vinteren

Med et godt varmesystem opvarmer du dit hus på en omkostningseffektiv måde uden at skulle bruge en masse tid på at få et godt indeklima. En varmepumpe er relativt billig i anskaffelse og installation. Tidligere har det været svært at finde anlæg, der kunne opvarme en hel bolig, når det er koldest her i Skandinavien. I dag er varmepumper så effektive, at det ikke længere er et problem. Vi har mange forskellige produkter og systemer i denne vigtige kategori. Hvis du allerede har et vandbåret system med radiatorer, har vi varmepumper, der kan tilsluttes direkte til det. Ønsker du kun ekstra varme i et begrænset område, kan en mindre luft til luft-varmepumpe være det perfekte valg.

 

Få styr på opvarmningen

En fordel ved at sætte sig ind i varmesystemer er, at man ved, hvordan tingene fungerer, hvis der opstår problemer. Men med en luft til luft-varmepumpe er risikoen for funktionsfejl minimal, og du kan normalt samle systemet selv. Varmepumper giver dig tid til andre ting, da træpiller og især brænde ofte kræver en ret stor indsats. Hos os finder du også tilbehør som vejrbeskyttelse til din pumpe. En anden fordel ved pumpen er, at den passer visuelt ind i din facade, selvom du har et ældre hus. I denne produktkategori finder du også flere forskellige vandvarmere, der er perfekte, hvis du kun er brug for varmt vand fra hanen.

 

Lave driftsomkostninger hos Byggmax

Varmepumper er en moderne og bekvem måde at sikre boligens opvarmning på. Hos Byggmax har vi prisvenlige systemer, der dækker de fleste behov.

Filtre

13 Resultater

Sorter efter
Einhell
Maks. løftehøjde 20 meter
749  kr
Einhell
270W
439  kr
Einhell
430W
749  kr
Einhell
1000W
799  kr
Superproof
Hvit
1 689  kr
Eden Wood
2 076 85  kr
Eden Wood
1 938 15  kr
Eden Wood
1 854 20  kr