Tætning

Tætninger fra Byggmax. Hurtige, nemme og til en god pris. Tætn dit hus, så det er velisoleret, og undgå dermed en stor varmeregning. Her finder du alt fra fugeskum til isoleringsstrimler.

 

Isoler dit hjem

Hos os finder vi på produkterne til f.eks. tætning af vinduer. Med en dåse fugeskum fylder du hurtigt og nemt sprækker og lapper huller, der skaber træk og gør, at der bliver koldt. Fugeskummet er også velegnet til lave temperaturer og kan derfor bruges året rundt. Hvis du skal bygge noget fra bunden, såsom at støbe sokler til et hus, finder du materialet hos os. Med cement af god kvalitet støber du hurtigt dit fundament ved kun at tilsætte vand. Mod fundamentet af din ydervæg skal du derefter bruge gulvisolering. Gulvisoleringen er med til at beskytte mod fugt, samtidig med at konstruktionen bliver lufttæt.

 

God kvalitet til lave priser

Vi har produkterne, hvis du skal bygge f.eks. et sommerhus eller et andet fritidshus. Vær meget opmærksom på fundamentet, og gør et ordentligt forarbejde. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der er egnede til støbning og husfundament, hjælper vi dig gerne med at vælge det rigtige. Uanset om det gælder tætning af din nuværende hoveddør eller et vindue, eller de skal udskiftes, skal du bruge en isoleringsstrimmel. Strimlen foldes og presses ind i karmen med et fladt værktøj. Du må dog ikke presse for meget, fordi luften i strimlen skal holde på varmen. På vores hjemmeside finder du gør-det-selv-tips til udskiftning af vinduer og døre.

 

Køb tætninger hos Byggmax

Med den rigtige type tætning får du et mere behageligt indeklima, og du slipper for, at kulden kommer ind. Du kan finde alle produkter til en god pris hos Byggmax.

Læs mere

1 Result

Sorter efter
Til indvendig karm, 5,1 m
255  kr