Lim, tape og fuge

Hos Byggmax finder du lim, tape og fugemasse til gode priser. Leder du efter tape og lim til små og store projekter? Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at kunne lime og samle bygge- og indretningsprojekter.

 

Lim i stedet for boring

Har du et fuldt flisebelagt badeværelse? Så kan du sætte kroge til håndklæder op uden at bore. Fastgør krogene med lim eller dobbeltsidet tape, så behøver du ikke bekymre dig om, at fliserne revner, når du borer. Derudover minimerer du risikoen for fugtskader, når du limer dine kroge fast, da der ikke findes huller, fugten kan finde vej igennem og ind under vådrumssikringen. Hvis du skal bruge boremaskine og dyvler til at sætte tunge objekter op i vådrummet, uanset, om det er flisebelagt eller ej, er det vigtigt, at du bruger fugemasse omkring borehullet. En silikonefuge lukker tæt og forhindrer fugt i at trænge ind. Du finder både forskellige typer af fugematerialer og det nødvendig fugeværktøj i vores sortiment.

 

Velplejede pensler holder længe

Tape samt pensler og ruller er standardudstyr for alle gør-det-selv-folk. Så er man godt rustet til diverse bygge- og renoveringsprojekter. Spender nogle kroner ekstra på de pensler, du køber, og rengør dem ordentligt, når du har brugt dem, og de vil holde i mange år. Hvis du har brug for mere end et lag maling med 10-12 timers tørretid mellem påføringerne, kan du med fordel opbevare penslen eller rullen i en godt forseglet plastikpose. Så behøver du ikke at rengøre malerværktøjet, før du er færdig med dit projekt. Læs anvisningerne på malings- eller limdåsen, og følg rengøringsinstruktionerne, så risikerer du ikke at ødelægge dine pensler eller ruller. Med passende pleje vil de være som nye, hver gang du bruger dem. Har du brug for at købe indendørs maling, har vi også den i vores sortiment.

 

Fastgørelse med lim og tape fra Byggmax

Hos Byggmax finder du lim i forskellige former til store og små bygge- og indretningsprojekter. Fyld forrådet op igen, og vær godt forberedt, når kreativiteten og byggelysten rammer!

Læs mere
Filtre

69 Resultater

Sorter efter
Fermacell
310 ml patron
179  kr
Fischer
125  kr
Borup
114  kr
Vandfast
67 95  kr
Velegnet til pletfjerning
34 95  kr
Borup
27 45  kr
Til afrensning og fortynding i forbindelse med malerarbejde
46 95  kr
Borup
129  kr
Borup
89 95  kr
Borup
52 45  kr
Borup
13 45  kr
Borup
25 95  kr
Rapid
Til 12 mm limpatroner
129  kr
Rapid
Ø12 x 94 mm, transparent
99 95  kr
Rias
100g
179  kr
Rapid
Til 12 mm limpatroner
169  kr
Borup
17 95  kr
Stærk montagelim
56 95  kr
Borup
35 95  kr
Fischer
grå, 310 ml
116  kr
Bostik
Kombinationslim
110  kr
Midun Basic
Til tætning og fugning indendørs
9 95  kr
Universallim
26 95  kr
Bostik
Fås i flere farver.
Fra 43 95  kr