Hjørnebeskyttelse

Varenummer: 20805
HSTP 40 er en hjørnebeskytter til indendørs vægge af papbeklædt gips. Den er fremstillet af miljøvenlig og genanvendelig plast og er forsynet med selvklæbende tape til hurtig og nem montering helt uden brug af værktøj.
Læs mere
stk
delivery-truck
Køb online
Indtast postnummer for at se fragt og lager information.
close
Søg efter postnummer

Hjørnebeskyttelse

HSTP 40 er en hjørnebeskytter til indendørs vægge af papbeklædt gips. Den er fremstillet af miljøvenlig og genanvendelig ABS-plast og er forsynet med selvklæbende tape til hurtig og nem montering helt uden brug af værktøj. HSTP 40 bør ikke anvendes på komposit-, fibergips- eller cementholdige plader eller på overflader, som er formalede eller tapetserede.

Ved tilpasning af længden klippes hjørnebeskytteren nemt til med en almindelig saks, til forskel fra lignende produkter på markedet. For at hjørnebeskytteren skal sidde godt fast, er det vigtigt, at overfladerne, som hjørnebeskytteren skal fastgøres til, er tørre og støvfrie. Ud over sin beskyttende funktion giver HSTP 40 en skarp kant at spartle imod. Dette gør den meget velegnet til alle typer udadgående hjørner såsom smigsamlinger og indklædninger. HSTP 40 gør det nemt at spartle efterfølgende.

- Beskyttelse af udvendige hjørner indendørs.
- Letter spartling og giver beskyttelse mod slag og stød.
- Forberedt med selvklæbende tape til hurtig og nem montering.
- Fremstillet af ABS-plast. Let at klippe i den rigtige længde.

Montering

1. Hjørnebeskytteren klippes nemt i den rigtige længde med en almindelig saks.
2. Fjern alt tape på hjørnebeskytteren inden montering. Temperaturen ved montering må ikke være under 10 ° C.
3. Monter hjørnebeskytteren ved at justere den ene ende symmetrisk over hjørnet, hvor monteringen skal begynde. Tryk i startpositionen med den ene hånd, mens den anden hånd holder den resterende del af hjørnebeskytteren ud langs med hjørnet. Tryk derefter gradvist den resterende del af hjørnebeskytteren fra startenden til slutenden.
4. Hvis hjørnebeskytteren skal fjernes igen, er der risiko for, at tapen, som er meget stærkt, trækker dele af underlaget med sig. I så fald skal hjørnebeskytteren kasseres og erstattes af en ny.
5. Nu er hjørnet klar til spartling! Brug fugespartelmasse eller lignende.

Hvis hjørnet, hvor beskytteren skal monteres, ikke er helt lige, kan det være lettere først at fjerne et af de to stykker beskyttelsestape, trykke beskytteren på plads og derefter trække det andet beskyttelsestape af, mens du trykker beskytteren mod hjørnet.
Læs mere
Leverandørens artikelnummer CG250