Have

Planlæg, anlæg og indret haven helt selv. Hos os finder du f.eks. spabade fra  Swim & Fun, havemøbler fra Amazonas og tilbehør fra Habo til alle dine haveprojekter. Gør dine drømme til virkelighed, og gør din grund til en oplevelse for hele familien, hvor I kan socialisere, spise, grille og have det sjovt.

 

Her er alt til din have

At planlægge og designe sin have er både spændende og underholdende! Byggmax har et stort udvalg, som passer til alle interesser og stilarter. Du kan finde den rette følelse ved at anlægge og forandre til en god pris. Med vores udebelysning kan du skabe et helt nyt udseende om aftenen, og du kan opleve din have, selv når solen er gået ned. Du kan også gøre en stor forskel ved at lægge brosten eller dekorationssten i haven. Med brosten kan du skabe et hyggeligt område til grill- og spiseplads, og du kan bruge haveskærme til at skabe læ og gøre det mere adskilt. Hos Byggmax finder du de rette værktøjer til din havejord og alt tilbehør til din havestue – vi hjælper dig med at opnå din havedrøm.

 

Flyt ud i haven allerede i dag

Drømme er til for at blive ført ud i livet, og det kan du gøre med vores hjælp. Det er ikke så svært at gøre sin have unik selv. Det er for eksempel nemt at lave smukke havegange, når man har det rette værktøj fra Byggmax. Eller hvorfor ikke bygge et skur til haveopbevaring fra PLUS eller et drivhus fra Hortus? I et drivhus kan du skabe en voksende oase af planter og også stille hyggelige havemøbler ind, så du også kan nyde din have, når vejret ikke er til at være ude. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge, og lidt til. Til børnene har vi mange forskellige sandkasser og legeredskaber! Eller er det ikke snart tid til at købe en pool til haven? Byggmax har alt fra mindre oppustelige spabade til ægte nedgravede varianter. Køl dig ned i en allerede til sommer.

 

Vedligeholdelse skal være sjovt og nemt

Udover gode redskaber er der nogle gange brug for maskiner, for at kunne gøre et rigtig godt stykke arbejde. Alt bliver meget sjovere, hvis man gør det selv. Resultatet bliver oftest bedre og mere nøjagtigt, og det bliver også billigere. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge, til at vedligeholde din have. Af større haveredskaber har vi blandt andet robotplæneklippere og plæneklippere til højt græs, slangeoprullere til nem håndtering af vandslanger og meget andet. Inviter naboerne til grillfest, og vis dit nye byggeri frem.

 

Stort sortiment til en god pris

Hos os i Byggmax kan du købe billige redskaber, værktøjer, tilbehør og meget andet til din have. Det er prisvenligt at handle her, og vi hjælper dig med at opnå dine drømme. Vi har mærker, som alle er velkomne!

Filtre