Drivhus

Drivhuse fra Byggmax til en god pris. Giv dine planter den bedste beskyttelse og nyd din dyrkning længere i dit nye drivhus. Vælg mellem vores farver og materialer, der er i harmoni med naturen.

 

Skab din egen oase med et drivhus

Dyrk i haven, og glæd dig over dine grønne fingre ved at bygge din egen oase, hvor du kan forlænge sommeren. Drivhuse er noget, de drømmer om, men som mange tror, at det er kompliceret at bygge selv. Det er ikke så svært, som du måske tror. Blandt det vigtigste er, at du gør det grundlæggende arbejde ordentligt, inden du starter den faktiske konstruktion af skelettet. Mål og markér stedet, og sørg for at få en masse sol på drivhuset, men også gerne lidt skygge fra træer eller buske. Lad etableringen tage sin tid, og byg hele skelettet færdigt, før du isætter glas- eller plastruderne. På denne måde har du spillerum, kan komme til overalt og foretage enkle finjusteringer, hvis det er nødvendigt.

 

Se dit projekt vokse frem

Udestuer og terrassetage er, i lighed med drivhuse, meget nemme at samle selv. Du arbejder i dit eget tempo, er din egen chef og kan derefter nyde frugterne af dit arbejde. Derudover har du fuld kontrol, når du selv bygger noget. Du bliver simpelthen din egen kvalitetskontrollør. Byggmax har flere forskellige design, materialer og farver at vælge imellem. Du er velkommen til at supplere senere med en opbevaringskasse til dine haveredskaber. Hvorfor ikke indrette udestuen med smarte hylder for at skabe bedre orden og få et mere hyggeligt miljø? Et drivhus fra Byggmax forlænger din sommer. Begynd at planlægge dit næste byggeprojekt i dag.

 

Etablering af drivhuse

Skal du bygge et drivhus selv? Med Byggmax guiden byg drivhus hjælper vi dig med din konstruktion. Drivhuset behøver ikke kun at være et rum til dyrkning, men kan udvides med faciliteter og møbleres for at gøre det til en vinterhave. Uanset hvad du skal bruge dit drivhus til, giver vi dig de bedste tips til, hvordan du gør det. Held og lykke!

 

Køb drivhuse hos Byggmax

Drivhuse fra Byggmax giver næring til dit voksende talent. Derudover kan du rose dig selv, når du ser dit færdige projekt.

Læs mere
Filtre

14 Resultater

Sorter efter
Sekskantet, grå, 4 m², vedligeholdelsesfrit design
9 619  kr
Natur, 120 x 80 cm
125  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 50 782  kr
Sort, Fyrretræ, varmebehandlet. 80 x 120 cm
145  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 55 507  kr
Gop
Fås i flere varianter
Fra 6 095  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 43 705  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 59 050  kr
Gop
Til fritstående drivhuse
429  kr
Gop
2 569  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 51 975  kr
Gop
7 069  kr
Gop
10-pak
155  kr
Biowood
Fås i flere størrelser.
Fra 54 325  kr