Græstrimmer

Som et supplement til plæneklipperen findes der græstrimmere og buskryddere, disse klarer klipning i hjørnet og i nærheden af ​​buske, hvor plæneklipperen ikke kommer til, lidt nemmere. Her finder du letstartede, kraftige og ergonomiske græsstrimmere så du får de bedste resultater.

Alle stræber efter den perfekte velplejede have, her finder du både el-trimmere, batteritrimmere og benzintrimmere, der hjælper dig med at komme til i snævre hjørner, med bedst muligt resultat. Vi har græsstrimmere fra kendte mærker. Tid til at gøre græsplænen til en wow-oplevelse med hjælp af græsstrimmere fra Byggmax. Du har sandsynligvis ikke gå glip af, at vi også har plæneklippere og næring til græsplænen.

 

Hvad skal man overveje, når man køber en græsstrimmer?

En tommelfingerregel når du køber græsstrimmere, er at vælge en benzindrevet græsstrimmer til tungt ukrudt og en smidig, måske lidt mindre batteridrevet trimmer til lettere græsarealer. Hvilken slags trimmer du skal vælge, afhænger simpelthen af, hvor meget græs du vil fjerne. Med den rigtige trimmer bliver jobbet også både enkelt og sjovt!

 

Hvad er det gode med en batteridrevet græsstrimmer?

En af fordelene ved en batteridrevet trimmer frem for en med ledning er, at du undgår forlængerledningen. Du kan nemt bruge din græsstrimmer hvor du vil, uden at skulle tænke over hvor den nærmeste stikkontakt er. Et tip til batteridrevne græsstrimmere er, at du vælger en med kort opladningstid og tilstrækkelig klippetid.

 

Gør det selv

Du er forhåbentligt ikke gået glip af vores gør-det-selv projekter, hvor vi hjælper dig med en lang række forskellige byggeprojekter, og selvfølgelig guider vi dig fra start til slut. Vi har materialer, råd og inspiration som hjælper dig med at få succes med projektet.

Læs mere
Filtre

6 Resultater

Sorter efter
Black & Decker
Batteridrevet, 18V Lithium-Ion batteri, 25 cm klippebredde, automatisk trådfremføring
799  kr
Einhell
450W
549  kr
Einhell
Klippebredde: 28 cm
649  kr
Black & Decker
450 W, 25 cm klippebredde, teleskopskaft
599  kr
Einhell
250W
199  kr
Black & Decker
Batteridrevet, 36 V, 8500 o/min., 30 cm klippebredde, vægt 3,5 kg
1 795  kr