Tagnet

Tagnet hos Byggmax. Hurtigt, let og til en god pris. Vil du holde hjemmet fri for insekter, mus og andre skadedyr? Hos os finder du flere tagnet, tagfodsnet og fuglegitre til små og store projekter inden for renovering eller nybyggeri.

 

Isoler dit hjem i dag

Insekter og gnavere er et problem for mange husejere hele året rundt og ikke mindst om sommeren. Der er ikke noget værre end en kaffepause, hvor kagerne skal deles med en sværm af fluer eller hvepse. Hos Byggmax finder du alt, hvad du skal bruge, til at isolere hjemmet mod skadedyr og skimmelsvamp. Vores sortiment indeholder net til at løse netop dit problem. Et tagnet eller tagfodsnet forebygger hvepsebo og forhindrer indtrængen af små insekter ved tagfoden. Hvis du også kæmper med gnavere, er det vigtigt, at du investerer i et musebånd under panelerne. Det er forholdsvist let at installere. Tænkte du ikke på det, før du købte eller byggede dit nye hus, kræves der ikke meget mere end selve nettene, en stige og det nødvendige værktøj.

 

Let uden eksperthjælp

Hvis du ikke har den rette ekspertise, kræver visse tagprojekter, at du ansætter eksperter, hvis tid ofte er dyr. Når alt kommer til alt, skal dit tag jo kunne modstå både regn og sne. Faren ved tagarbejde kan også gøre det lettere at overlade det hele til en professionel. Montering af tagnet er dog betydeligt lettere og mindre farligt end andet arbejde på taget. På en dejlig sommerdag kan det faktisk også være et sjovt og spændende projekt. Ofte kommer du op i den rigtige højde med en enkel udtrækkelig stige. Ved lidt større projekter kan du få brug for et håndværkerstillads. Hvis tagfoden allerede er på plads, går monteringen af nettet så let som en leg. Du sømmer ganske enkelt produktet, så det sidder helt tæt, fast mellem vægpanelet og det rupløjede tagbræt, hvilket spærrer luftspalten under taget.

 

Køb tagnet, tagfodsnet og fuglegitter hos Byggmax

Køb dit tagnet hos Byggmax. Du får et bedre miljø, når du holder hjemmet frit for insekter og skadedyr. Vores produkter er slidstærke, nemme at installere og fås altid til fordelagtige priser!

Filtre

4 Resultater

Sorter efter
Fås i flere størrelser.
Fra 99  kr
Musebånd, 1m, 10 stk.
199  kr
Musebånd, 1m, 10 stk.
189  kr
100-P
129  kr